Første Juledag + Aquaman

Noe av det beste å gjør etter julaften er å dra på Kino å slappe av, det er noe jeg ofte gjør hvert år.  Vi ble vekt ganske tidlig til frokost, noe jeg klarte å forsove meg til så jeg måtte sitte å spise alene i halv søvne. Jeg endte opp med å gå å legge meg igjen ikke så lenge etterpå, så for å stå opp igjen til middag. Det var da vi snakket om å dra på kino, ca 3 timer før filmen skulle gå. Det var nesten ikke noe plasser igjen så vi måtte alle sitte alene, vi er 3 stk. Jeg fikk prøvd ut min nye Deadpool genser som jeg fikk til jul, jeg tokk på meg Captain America lua og Spider-man sekken.  “Dressed up” for anledningen i Marvel merch, det syntes ikke Carl var så kult. Da vi kom til kinoen så vi at jeg ikke var den eneste som hadde kledd meg i Marvel merch til en Dc film.  Jeg likte filmen veldig godt å vil ikke si noe mer om filmen, “keeping it spoiler free” her på bloggen. Jeg kjenner veldig godt til Aquaman sin original story siden jeg også er en stor fan av å lese comics.

Julaften 2018

Den store dagen er her, den mange ser frem til hvert år. Folk tyller i seg alkohol og spiser masse mat og ikke minst glem  gavene. En dag som skal vær fylt med kos å hygge, men som kan vær litt vanskelig når man feirer med folk som ikke helt har respekten for deg som person. Jeg prøvde mitt beste på å få en fin dag men den ble helt ok, det kunne ha vært mye bedre men samtidig så kunne ting ha vært mye værre. Jeg fikk mange fine gaver, det jeg likte aller mest var gavekortene på stoff å stil. Som Cosplayer setter jeg ekstremt pris på gaver som det. Hvordan var din jul?

Lillejulaften 2018 y’all

Dagen før den store dagen, en dag veldig mange ser frem til. Jeg derimot er ikke så fan av jul, jeg ser heller frem til neste års Halloween. Vi har ikke noen spesielle tradisjon utenom å sette opp/pynte juletreet å spise grøt med mandel i. Jeg har fått mandel i grøten etpar ganger nå, men jeg klarte jammen meg å få den i år også. Jeg er ikke noe fan av grøt for å vær helt ærlig så fant ut jeg bare fikk skaffe meg min egen mat, så da ble det kinamat. Jeg har heller ikke tegnet noe som helst siden oktober så ble lit sketching også utover kvelden.

 

Pepperkakehus Showdown

Dagen er fredag 21 Desember i år 2018, familien “Hestad” er samlet rundt bordet for sin årlige pepperkakehus utfordring. Men for å vær helt ærlig var det noe vi fant på å gjør på dagen, planen var å laget et stort pepperkakehus men ettersom at vi er så mange så endte vi opp med å lage vært sitt hus for at det ikke skulle bli noe bråk, vi tegnet også våre egne maler.  Mitt hus er hus nr 4. Jeg gikk for å lage en liten trehytte med glassvindu å gressplante utenfor vinduene, ikke helt det tradisjonelle pepperkakehuset men jeg ble veldig stolt av det jeg endte opp med å produsere. Har dere laget noe pepperkakehus i år?

Jule Shopping

Den følelsen når man har spart opp til å hanlde julegaver å man ender opp med å bare handle til seg selv. Det føltes sån, men jeg kjøpte faktisk etpar gaver. Jeg har aldri vært så sen med julehandelen før, å det har vært helt forferdelig å finne gaver til folk i år. Jeg fant den mest hærlige parfyma jeg noen gang har sett, flasken ser ut som en spray flaske. Jeg elsker stilen til Moschino, de produserer så mye kult å nymoderne.  Jeg endte også opp med Versace gavesett til meg selv pga tilbud og en som er julegave. Måtte ha den med på bildet bare for å flekse, det er viktig. Jeg fikk også endelig skaffet meg Levi’s jakke, noe jeg har hat lyst på en stund. Fikk tilbud på absolutt alt jeg handlet til meg selv, skulle ønske jeg kunne si det samme om gavene som ble kjøpt.

H&M Moschino

Den følelsen når man sitter oppe hele natta til klokka er 09.00 fordi man skal sikre seg et plagg fra Moschino kolleksjonen. Sjekket H&M ganske mange ganger i tidsrommet 09.00-10.00 men den var ikke oppe før klokke ble 10.00. Det var ganske skuffendes når man får e-post der det står den slippes 09.00 osså må man vente 1 time ekstra når man skulle ha vært i sengs for lenge siden. Oh well, Jeg fikk kjøpt det jeg ville ha så “all good”.

Hva skjedde Blogg.no?

Jeg forstår virkelig ikke hva som skjer med blogg.no for tiden, å hvorfor vil de ødelegget et system som har funket så lenge. Jeg blogget på wordpress før jeg gikk over til Blogg.no så om jeg var intresert i å bruke wordpress hadde jeg holdt meg til det formatet. Så hvorfor er jeg tilbake til wordpress i mot min vilje? Jeg slet med å få logget meg inn igjen etter alt det rotet her, mine nylige kladder var slettet sammen med noen blogg posts jeg hadde. Det er ikke akseptabelt i det hele tatt. (at noen ord blir delt opp er heller ikke min feil).

Jeg liker ikke WordPress/blogg.no edition, it sucks

 

James Charles Palette

Omtrent 1 måned etter jeg bestilte James Charles sin Palette så har jeg den i hendene. Jeg aner ikke hvorfor det har tatt de så lang tid å sende ut bestillingen. Den ble utsolgt på noen få minutter men det er forsatt ikke noen grunn til at det skal ta flere uker å sende ut bestillingene. Men når den først var sendt så ankom den på døren 2 dager etterpå, så shipping tokk ikke lang tid.

Hvordan fikk jeg taki en palett som ble utsolgt på under 10 minutter, det lurer jeg også på. Jeg satt i bilen da klokka runda 17.00, så det jeg gjorde da var å kjøre ut på første lomme jeg kunne finne, rusha frem siden, fikk noen problemer med det samme, men bestillingen gikk igjenom klokken 17.07. Planen var å vente til jeg kom hjem men jeg ble litt redd for at paletten skulle gå fort, noe som jeg da fant ut når jeg kom hjem faktisk stemte. For da var den allerede utsolgt.

Så hvordan er faktisk Paletten til James? er den verdt å kjøpe å holder den seg til forventningene? Så absolutt. Som en Cosplayer så liker jeg veldig pigmented farger, å utvalg. Jeg har ikke fått testet alle fargene enda men så langt er jeg i soffal storfornøyd å angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne paletten. Hvor mye koster den for oss som er så uheldige å bo i Norge spørr du? Paletten koster 43 Euro, å siden vi ikke er Eu får vi ikke gratis frakt men vi er så heldige å må betale 15 Euro. Du trodde det var alt? Ånei, du må nokk betale toll oppå det hele også. Jeg har ikke fått Toll gebyr enda men det er nokk ikke lenge til nå. (så jeg kommer til å opptattere når jeg får) Sån rask utregning så blir det nokk ca 800kr for paletten selvom den bare koster 417kr.

Sister Michi out~

#jamescharles #morphe #sminke #øyenskygge #morpeh

Juletre x Disney

Jula nærmer seg, å det er ikke lenge til jeg reiser bort på juleferie så tenkte det var på tide å få opp juletreet på rommet mitt. Da jeg var i Disneyland så kjøpte jeg et par julekuler som jeg har tatt noen close ups på under her eller rettere sagt har jeg tatt bilde av alle de spesielle kulene jeg har på treet mitt. Brukte mobilen min for å ta bildene (som jeg gjør med alle bildene jeg tar) å for å være helt ærlig så ble de ikke så ille. Så velkommen til mn “Christmas tree tour”. Har du startet på jula hjemme hos deg?

#juletre #julepynt #jul #jul2018 #disney #disneyjul #pynt #tre