Bursdags Feiring av nr 2

Dagen startet med at jeg fikk kjøre til Ørsta der vi spiste lunsj så kjørte vi hjem igjen, senere på dagen var det ut å spise på kinaresturangen. enda senere igjen var det familie besøk der vi bare satt å spiste kaker.  Å ja, søsteren hadde bursdag i dag, Gratulere med dagen 🙂

Ranulf – Cosplay

Et cosplay jeg kjøpte for mange år siden som jeg fant frem igjen, prøvde å ta noen bilder også. Tenker jeg prøve meg på flere av de eldre cosplayene mine, jeg har jo et par. Denne karakteren her Heter Ranulf og kommer i fra spillet Fire Emblem. På bilde nr 2 har han på seg et litt annerledes outfit, så tenker å prøve å lage om det jeg allerede har til det. For det ser så mye kulere ut.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#Cosplay #Ranulf #fireemblem #kostyme #michikacosplay

Pirates of the Caribbean

Det var Verdenspremiere på Pirates of the Caribbean på Onsdag, og Siden det var premiere måtte vi “ansatte” på kinoen kle oss ut. Jeg sier aldri nei til utkledning så stilte på jobb i fult antrekk. Hadde ikke pirat kostyme men fant et cosplay som funket veldig bra, også kjøpte jeg bare en pirat hat og laget et belte. Jeg var også på jobb Torsdag så fikk sett den 2 dager på rad.

  (*salazar’s revenge*)


#Kino #kostyme

Fire Emblem Echoes

Fire Emblem Echoes Special Edition! Blir alltid så glad når det kommer special editions i fra mine favoritt spill, Fire Emblem er en av de. Jeg har fått spilt en del nå, å kan si jeg elsker det så langt. Jeg liker at nesten alle folkene i spillet har voice actors, så man trenger forsåvidt ikke å lese mye, kan bare lene seg bak å lytte. Tidligere så må man ha lest alle dialogene men nå har man den muligheten til å velge. noe jeg virkelig setter pris på. Detter spillet er nummer 15 i Fire Emblem serien, pluss at det er en Remake av Fire Emblem Gaiden som kom ut i 1992.


#fireemblem #game #spill #limitededition
 

20.Mai.17

Dagen vi måtte ta farvell med det fantastiske hotel rommet å reise hjem igjen til bygda, der inngen vil bo (eller der jeg ikke vil bo).

19.Mai.17

Denne dagen var grunnen til at vi dro til Oslo. konsert med Shawn Mendes.


#Concert #konsert #shawnmendes #lush #oslo
 

18.Mai.17

Dette var den første dagen å den eneste vi ikke hadde noen planer. Vi endte opp med å spise Sushi, finne kaffebrenneriet Even i fra Skam jobbet hos. Vi dro å så på utsiden av hotelet som de bruker i hotel cæsar. Vi tokk gratis bussen til Ikea, spiste pizza dro tilbake til sentrum. Klokken 22.00 på kvelden fant vi ut at vi ville bo på hotel i steden for sa da valgte vi plaza siden det er det hotele Even å Isak bor på i Skam. Vi fikk et rom i 23 etasje med utrolig fin utsikt å ny innredet rom. vi måtte ta toget tilbake til Ås for å hente tingene våres så tilbake til Oslo. Så rundt kl 02.00 på natten så fikk vi endelig spist, å ja, vi dro på bislett kebab house.


#oslo #radissonblu #hotel

17.Mai.17

17 Mai i år feiret jeg i Oslo, dette er første gangen jeg er i Oslo på 17.mai. Planen var å spise kjempe mye is, men etter å ha sett prisen så måtte dette droppes. 35kr for en Krone is når man er vandt til at de koster 10kr hjemme, Nei takk. Borsett fra dyr is så ble det en bra dag, å vi avsluttet dagen med å dra på kino å se Kimi no Na wa, som er en utrolig bra film. Det er ikke ofte jeg Betaler for å gå på kino lengre siden jeg jobber i kino selv. Jeg prøvde å få denne filmen til vår lokale kino men det ble det ikke noe av. selv om jeg så filmen i fjor så måtte jeg se den på kino, så bra.

video:17.Mai.17

#Oslo #17mai #yourname #kiminonawa

16.Mai.17

Dette var første dagen i Oslo, bodde hos en vennine på Ås.

#Oslo