Fjell – Tinden

Tinden 437 moh

Endte opp på fjellet igjen å det var ikke helt planlagt. Det started med at vi skulle ta oss en kort tur rundt vannet på kvelden men siden jeg kom meg ut tidligere så bestemte vi oss for å gå på et fjell, men vi hadde ikke bestemt oss for hvilket. Valget ble gjort når vi satt i bilen å skulle finne ut hvor vi skulle hen, så det ble en mye tyngre å lengre tur en hva som var tengt. Første gangen jeg er oppå denne toppen, kommer nokk en del fjell bilder fremover (det var bare for å motivere meg selv til å gå mer på fjellet).

Oslo + Desucon Pop

Nå er vi tilbake i Mars, da jeg var i Oslo for å jobbe i crew for Desucon. Jeg har vært en del ganger i Oslo den siste tiden faktisk. Det er så utrolig deilig å komme seg bort hjemmen i fra spesielt når man faktisk bor hjemme hos en av foreldrene sine. Det har seg vel sån at de fleste har skilte foreldre i dagens sammfun. Men uansett, jeg dro til oslo hovedsakelig for å jobbe i crew men siden jeg hadde en dag ekstra uten planer så dro jeg og noen venner ut for å spise. Vi var på Pincho, det var første gangen for meg. Stedet var utrolig artig og kreativt med cirkus tema. Prisene på maten var ganske så høy for en som klassifiserer seg som en alminnelig norsk statsborger eller rettere sagt en som naver. Jeg likte veldig godt hvordan man bestilte maten, det gjør man igjenom en app. Ganske fint for en som sliter med sosial angst som meg selv. Det kommer opp en “notification” når maten eller drikken din er ferdig å klar til å hentes, helt fantastisk. Man bestiller flere retter siden det er Tapas, så hver en rett er ganske så liten i porsjon. Dette gjør det også ganske dyrt når en rett gjennomsnittlig koster 50kr. Det var veldig estetisk og jeg anbefaler stedet videre.

(ja vi endte også med å gå ut på byen å drikke, dagen før dagen der jeg måtte opp tidlig)

Desucon! Desucon for meg er et helt fantastisk sted, der man møter mange fantastiske mennesker på et sted. Jeg startet som besøkendes for ganske mange år siden, men det har seg sån at jeg ikke har noen venner som er like inntresert i dette her som jeg er. Så etter at vennene mine ikke ville bli med meg på con lengre bestemte jeg meg for å melde meg inn som crew. Jeg ville ikke dra på con alene å fant ut at dette kunne bli en fin måte å skaffe nye venner på. Det å melde seg inn i crew for første gang var utrolig skummelt. Jeg har som sagt veldig sosial angst men den eneste måten å overkomme dette er jo å kaste seg ut i det. Nå som jeg tenker tilbake på dette så er det noe av det beste jeg noen sinne har gjort.

Jeg har fått så mange fantasiske venner og jeg ser alltid frem til Desucon hvert eneste år. Det for meg er noe som gjør livet vært å leve for hjemme så har jeg det ikke så bra. Vi i crew har blitt til en stor familie, noe som jeg ikke er så vandt til å ha. Det som var veldig leit å lese om her om dagen er at Desucon ikke kommer til å være noe mer av etter sommeren. Desucon 13 ser ut til å vær det aller siste, å når man har så mye kjærlighet til et arrangemang så gjør det veldig vondt. Inngen var forberhet på dette og det blei ganske tungt tatt i mot, men jeg tror det er enda værre for oss som jobber i crew for det er noe helt annerledes. Vi blir fratatt vårt årlige møtested og følelsen av å miste desu familien gjør meg vondt. Jeg har jobbet i crew siden 2015 og 2018 blir mitt aller siste. Jeg som mange andre håper ikke at dette er slutten men kansje begynnelsen på noe enda bedre. #Desucon will be missed.

(Ganske lang å slitsom dag, det var looken vi gikk for her)

#oslo #starbucks #desucon #cosplay

Kom deg ut, på fjellet gå

Synnalandshornet 339 moh

Da har fjell sesongen for året offisielt startet, for meg. Det ble en ganske sen tur også men det var en utrolig fin tur. Det regnet og var litt surt men det er inngen grunn til å ikke ta seg en tur ut. Jeg har også fått lappen nå så er ganske deilig å ha den friheten å kunne kjøre rundt å gå oppå litt andre topper en det man er vant til. Jeg skal prøve å komme meg litt oftere på fjellet i år en i fjor, men var en del turer i fjor også. Det har også skjedd en del siden jeg sist blogget. Tenker jeg kommer til å poste litt forskjellig de neste dagene, så blir litt gamle hendelser som vil dukke opp etter hvert.

Jeg har også lyst å endre litt på bloggen min, også kutte ut alt cosplay relatert å slikt siden jeg har seperate sider for dette og heller fokusere mer på personlige ting, reise og litt forskjellig. Jeg har vært et par turer til Oslo, skal tilbake til Oslo i Juni. Jeg skal kansje til sverige i Juli men dette er ikke helt bestemt enda så skal jeg til Trondheim i August. Jeg håper også at det blir en tur til england nærmere årskiftet. Så det er litt å se frem til fremover. Jeg håper på å få blogge litt mer en det jeg har gjort i det siste. Jeg har mistet litt den inntressen for å blogge, det er derfor det er så lenge i mellom hver gang dere hører i fra meg.