Tokyo Treat April

Jeg har tatt bilde av hver eneste boks jeg har motatt, men siden jeg er så treig med å poste de så henger jeg ikke helt med. Tror dette var den som kom i April, jeg har også fått den for Juni og Juli boksen er på vei.

 

På Visning “Ålesund”

Jeg har vært på utkikk etter en leilighet i en god stund nå. Jeg har kontaktet folk etter folk og blitt avslått gang på gang. Så jeg ble veldig overasket når jeg faktisk fikk komme på visning. Leiligheten ligger et lite stykke oppi fjellet, ca 1km fra hovedvegen. Det er litt bratt så vinteren kommer til å bli stress, men den pene leiligheten å den utsikten! Det er virkelig vært det lille strevet, så man får bare se på det som gratis trim. Jeg følte for å poste om den fordi jeg elsker hvordan den er innredet. Det er en utrolig fin leilighet selvom den leies ut umøblert.

 

 

 

Pride Makeup

Det er Pride måned, den beste tida for å eksperimentere med litt sminke? Jeg har aldri vært noe flink når det kommer til beauty makeup, men jeg ble ekstremt fornøyd med denne looken. Jeg gikk også for en mer blodig beauty look, som var inspirert av noens Facechart på Instagram. Jeg har for det meste brukt merkene Kryolan og Morphe, øyenskyggen er fra James Charles sin Palette.

10 års Reunion med Akademiet

Som folk kansje vet så er jeg Trans, og det å møte folk fra vgs man ikke har sett siden man gikk der var litt skremendes. Dette er en klasse jeg bare gikk i 1 år, og siden jeg ikke kom inn andre året så valgte jeg å bytte Linje. Så jeg hadde ikke akkurat noe særlig nært forhold med noen som helst i fra klassen. Dette er en tid før jeg “came out” å man vet aldri hvordan folk reagerer. Kvelden gikk velding bra, der var en som jeg følte var veldig sån ignorant. Men man kan ikke forvente at alle har respekt for folk, selvom det ikke går utover dem på noen som helst måte. Jeg sa bare hei for å vær hyggelig, osså fikk jeg et sjikkelig stygt blikk tilbake å det var det. Senere så skulle han gi en klem til noen som satt vedsiden av meg så de sto opp å bare klemte hverandre over meg, der han sier, nå blir hun inneklemt, yeah hun. Der var også en som sa hun hadde så mye respekt for meg å det var veldig hyggelig å høre, så det var ikke bare vonde sår som ble åpnet. Så min konklusjon for kvelden er at det var kjempe artig, å veldig koselig å se folk igjen. Å de som har noe i mot meg får bare leve det sure livet sitt.

Berlin Dag 5, Hjemreise

Jeg angrer litt på at jeg ikke tokk flere bilder av hotelet fordi det er ganske fancy der, men jeg har dette ene bilde av lobbyen. Hvordan var formen i dag? den var faktisk ganske så bra, så det er jo bare typisk at den dagen man skal reise hjem så er man frisk igjen. På grunn av hele den dere Max fly styret så kom vi oss veldig sent hjem, vi måtte sitte på Gardemoen i et par timer pga flyet vårt var kansellert. Jeg endte opp med å kjøpe Pizza fra den dere Jamie Oliver spisestedet, å jeg kan si at pizzaen var utrolig god (men ekstremt overpriced).