The Nightmare Before Christmas VANS

(Kladd funn, bestemte meg for å poste den)

Jeg elsker Tim Burton sine “animasjons” filmer! Nightmare Before Christmas og Corpse Bride er mine favoritter. Jeg har alltid vært ganske fasinert over ting som er mystisk, mørkt og litt utenom det normale. Jeg måtte selfølgelig kjøpe noe fra kolleksjonen når jeg fant ut at Vans hadde en Nightmare Before Christmas collab. Jeg har brukt denne type sko før og det er de skoene fra Vans jeg syns er mest behagelige å gå i. Jeg hadde noen Nintendo Vans tidligere å må si jeg savner de kjempe mye.

En liten oppdatering på livet mitt

Ser det er en evighet siden sist jeg blogget, det har skjedd så sykt mye på den tiden. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Tror ikke jeg har postet noe om det men en av mine nærmeste venner døde oktober 2020. Neo ble avlivet Desember 2020. Pappa tok livet sitt August 2021. Jeg blir kastet ut av leilighet min oktober 2022. Føler jeg klarer meg ganske bra med tanke på omstendighetene, men jeg må ærlig si at jeg sliter veldig mye. Det er så mye usikkerhet og systemer som svikter. Jeg trenger hjelp, men hvordan kan man få hjelp i et land som ikke har kapasitet til å hjelpe? Det som var det vanskeligeste når pappa døde var faktum at jeg ikke fikk noe hjelp, jeg satt helt alene.

Jeg sitter fortsatt alene den dag i dag. Jeg har i grunn aldri følt meg så håpløs å alene som jeg gjør nå. Jeg kommer til å gå litt mer inn i dybden på ting etter hvert. Det har seg sån at pr dags dato har leietaker/huseier valgt å si meg opp (over txt melding). Grunnen til det er uklart men jeg skal skrive en seperat post angående dette. Nav er informert, men jeg har i grunn ikke fått noe bra svar. Det er den klassiske her har du en link klar deg selv. Å det er slike ting som bare ødelegger livet mitt mer en det burde. Det er den håpløsheten man føler når man aldri får hjelp. Systemer som er der for å skulle hjelpe men som ender med å ødelegger deg.

Under her ser dere bilder av hele samtalen mellom meg og Nav. Jeg opprettet den på grunn av bosituasjonen min. Det er i teorien et melde system mellom deg og din veileder, men jeg har fått svar av to forskjellige mennesker jeg ikke aner hvem er eller hvor de holder til. Den siste meldingen jeg sente følte jeg var sjikkelig sinna, men den var ikke så ille som jeg husket at den var :c