Tokyo Treat Januar

Det er en stund siden jeg har postet noe fra Tokyo Treat men jeg har vært subscriber i 2 år nå. Om jeg husker rett var dette Januar boksen. Jeg har vært veldig lat når det kommer til å opptattere men jeg skal prøve å skjerpe meg.

 

Nyttårsaften 2018

Vi feiret kvelden hos tante, men jeg var der bare et par timer før jeg dro hjem igjen. Familie blir for mye noen gang å man trenger seriøst en pause fra alle sammen. Jeg endte opp med å ferie alene å gikk å la meg når klokka passerte 00.00. Fyrverkeriet var avlyst i Ulsteinvik å det var der vi tilbringte kvelden, men jeg for tilbake til Hareid for å se fyrverkeriet her siden det ikke var avlyst. Det vi ikke viste var at de feira nyåret sån 1tima før, man faktisk skal feire. Når tid skal folk forstå at det er 31.desember klokken 00.00 det skjer, ikke dager før, ikke timer før, men 00.00. Takk.

Romjuls Shopping

Når jeg hører Moa så tenker jeg automatisk McDonalds. Moa har vel fått status som Norges største kjøpesenter nå, men jeg har jo vokst opp med det senteret å det har ikke imponert meg noe særlig opp gjennom årene. Sushi restauranten de har er den beste jeg har spist hos, utrolig god Sushi der. Sabura Sushi er navnet og jeg anbefaler deg sterkt å prøve ut spise stedet. Det ble Sushi til frokost å McDonalds til middag, søstrene mine var ikke så gira på MCD så de endte opp på Burger King men vi alle samlet oss for å spise i bilen, ekstremt lukseriøst.

Vi endte opp med å prøve å smake forskjell på MCD fries i forhold til Burger King men for å vær helt ærlig så klarte vi ikke å smake forskjellen.  Jeg kan i soffal si det at MCD sine kylling burgere er sykt gode, anbefales på det sterkeste.  Grunnen til vi dro til Moa i dag var jo for å shoppe, jeg endte opp med å kjøpe 2 nye Funko Pops, Øredobber, Hårbleking og Gucci gavesett. Jeg prøver å spare opp til et nytt camera. Hovedsakelig for å kunne ta Cosplay bilder, men kommer vel til å prøve å ta noen bra bilder til bloggen også. Cameraet jeg har planlagt å kjøpe er Canon M50, så om du har noen kjennskap til camera-et så vil jeg veldig gjerne høre hva du har å si om det.