Abandoned Factory

Ikke vet jeg så mye om bakhistorien til denne fabrikken her, annet en at den er forlatt å ikke i bruk lengre. Bygget befinner seg på Brandal, eller mellom Brandal (sentrum) og Kvitneset. Jeg elsker å utforske forlatte/gammle byggverk og forhåpentligvis blir det mye mer av det i fremmtiden. Har planer om å dra til Luster Sanitorum neste år, det blir utrolig spennendes. (Om dere vet om noen brae steder, vær så snil og fortell meg i kommentar feltet.)

(Har også en Instagram som er mer rettet mot reising å exploration: Michikaoo)

TokyoTreat September

 

 

—————————————————————–

 

Hadde veldig Dårlig tid så bildene ble veldig rushed denne gangen her. Ikke at de hadde vært så mye bedre uansett. Det var faktisk 2 ting i denne boksen. Vanligvis får man bare 1, fikk en tsum tsum penn/lommelykt og en Onigiri keychain sak. Drikken var også veldig spesiell, ettersom det var gele med druesmak. Det var en “del” druesmak i denne boksen her, jeg personlig liker virkelig ikke druesmak. Men er klar over det er en veldig populær smak.

 

—————————————————————-

 

 

 

 

Roadtrip – Kvitneset

Da har vi endt opp på enda en krigsplass i fra andre verdens krig. Det er ganske mye historie i alle dem her byggene. På Kvitneset finner man ganske mange forskjellige byggverk, forsvarsbygg og kanonstllinger i fra krigen. Det var Tyskerne som holdt til her og brukte russiske krigsfange til å bygge ut.

Roadtrip – Skodje

Vi dro til Skodje og gikk over de gammel skodje bruene, var altfor mørt til at vi klarte å ta noe bra bilde av selve bruene. Det er rart å tenke på at det snart er 100 år (5 år) siden disse bruene ble åpenet for folket. De ble først startet på i 1911 og sto ferdig i 1919 og først i 1922 ble de åpnet for folket. Etter bro sightseeing dro vi til den nye Burger King og prøvde drive through.

Roadtrip – Bjørnøya

Det er rart når din 6 år yngre søster får lappen før deg, men samtidig er det utrolig kos. Helga ble dedikert til å kjøre rundt å utforske steder. Vi var eglenti på utkikk etter et forlatt hus som mest sannsynlig har blitt revet. Så da stoppet vi med havet tokk et par bilder av den pene solnedgangen, før vi kjørte videre og endte opp på Bjørnøya. Midt i mellom Brattvåg og Ålesund, med 11 km (luftlinje) i fra begge stedene. Det som er så spennendes med Bjørnøya er alle bunkerne i fra andre verdenskrig. Å vær der midt på natta var utrolig kosli å ganske creepy, men hva er det værste som kan kanskje. Såklart at du får en edderkopp på deg.

Pokemon Sun/Moon mystery gift

Nå kan man få tak i Satoshi sin Pikachu, og ja den har Satoshi sin caps. Bruk kode: PIKACHU20. Jeg er usikker på hvor lenge denne eventen varer så lurt å vær rask.

Smakstest

Smakstest av nyevarer, blåber isteen smaker som en utvannet battery berry med en hint av caffe. Urge derimot er bare orginalen uten sukker. Sjokoladen, er som en caramel i sjokolade form, god men ikke noe sån spesielt spektakulært. Ja og ikke minst den nye energy drikken til Battery, Peachbrry. Må si jeg elsker denne, hvordan beskriver man smaker. Det står på at det er smak av fersken og bringebær. Den smaker Fersken og noe annet men ikke helt bringebær. Teste nye matvarer er alltid like artig, og i de siste tidene nå har det kommet ganske mye nytt i butikkene.

Star Guardian

Riot kom ut med en Star Guardian kolleksjon i forbindelse med de nye Star Guardian skinsa. Jeg endte opp med å kjøpe noe i fra denne kolleksjonen, Jeg gikk for Varsity jakken, mini figur serien med de opprinnelige star guardians, og notat bøkene.

#leagueoflegends #merch

Livet etter Akademiet

Livet før og Etter oppstart på Akademiet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enda en liten weekly update

Veldig mye nye matvarer i butikken, til å med halloween themed brus har kommet. Prøvde McDonalds sin salat for første gang, fant ut at det var litt dumt å spise burger etter trening hver eneste gang. Men ja salaten, den var bedre en forventet.