Lokale forlatte steder

Jeg bor på en ganske så liten plass, men man finner forsatt en del forlatte bygg. Jeg har tatt turen innom 2 av dem, vi har noen båt hus rett nede med havet her. Som noen ungdomer har gjort om til et eller annet russe hus. Så har vi et gammel bygg til som kan se ut som et veldig gammelt teaterhus. Der er en scene, og backstage kan man finne sminkerom. Scene rommet er avlåst så det er ikke lett å komme seg inn der. 

Hair “disaster”

Bestemte meg for å klippe håret mitt, og farge det turquoise. Må si det jeg hater hvordan håret mitt ser ut nå. Liker fargen selv om det ikke akkurat ble så blått, men mer grått. Det er selve klippen jeg er veldig missfornøyd med, men sån går det når man skal gjør det selv. Heldigvis vokser det fort ut igjen, så det er null stress.

Emp Bestilling #2 og #3

Så for et par dager siden fikk jeg min andre bestilling i fra emp, og fikk den siste nå. Jeg forstår ikke helt innpaknings løsningen dem har gått for. Som du ser på bildet under så fikk jeg den hårfargen, som er ganske liten, i den store esken. Det var alt som var oppi der. Dem kunne ha gått for noe mye mer praktisk og sendt det til postkassen, i steden for at man må dra til et eller annet sted å hente. Min siste bestilling kom også i en altfor stor eske.

Til Ålesund for å hente gods

Det her har vært en av dem beste dagene på lenge. Fikk endelig hentet tingene mine som jeg hadde da jeg gikk på folkehøyskole tidligere i år. Vi sluttet tidlig i mai så har ikke hat pc siden da. Har en gammel laptop da så har overlevd. Fikk også kjøpt meg ny-e micro-USB. Har klart å ødelegge 3 stk denne måneden her, som er ganske sykt. Men nå har jeg en på 3 meter. Det kommer til å gjøre livet mitt så mye lettere. 


 


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

FlashBack Monday #2 Klassetur 10c

#Klassetur

Da var det mandag igjen og på tide med en helt ny flashback monday. Vi skal dra tilbake til året 2009, da jeg gikk siste året på Ungdomskolen. Klasse turen var veldig skuffendes. Vi ville til Polen men det var bare parallel klassen som fikk lov til det, Sverige og Danmark var altfor langt unna for at vi kunne dra dit, så da ble det Trondheim. Litt av en avsluttningstur. Det var en helt ok tur men den kunne ha vært mye bedre. Har alltid vært sjalu på alle di som får lov å dra til utlandet i 10-ende klassen.

Ungdomskolen er vel ikke akkurat det folk har som favoritt skole, men det har veldig mye å si hva man gjør det til. Også hvor stor påvirkning folk skal få lov å ha på deg. Man skal ikke vær redd for å vær seg selv, men dem fleste vet hvor stygge folk kan være. Spesielt på ungdomskole nivå. Jeg ble selv mye mobbet på barne og ungdomskolen. Men med engang jeg startet på vidergående stoppet mobbingen. Men på tross av all mobbingen har jeg har kommet meg ut av det som en mye sterkere og bedre person. 

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA     SANYO DIGITAL CAMERA

Skate Date!

Det har vært en ganske rolig dag, men det er vel sån en søndager skal være. Ble en del turer med longboardet da. Dro til ingenmannsland der det ble Skate date, med en av mine beste venniner. Senere på kvelden ble det ut å “gå” tur med Neo, han er så sterk at jeg bare kan stå på brette mens han drar. Det er ganske sweet, men det kommer ikke til å bli noen vane.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Monster Energy Galore

Jeg har vært hjemme alene i over 1 måned nå, det har vært så utrolig deilig. Men i dag kom folkene hjem igjen, dem kunne godt ha holdt seg på ferie lengre for min del. Ja jeg bor forsatt hjemme hos pappa, men forhåpentligvis får jeg mitt egent sted ganske så snart. Men nav vet du, dem har brukt en hel måned bare på å ringe meg tilbake. Bra jobbet nav, akkurat som forventet. Men uansett, folkene kom hjem i dag, så fikk by gave i fra sverige. Kan vel si jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg, nemlig gaming fuel, aka energy drikke. Det er ganske synd at dem ikke selger de monster-ne i fra ultra serien i norge, for dem er ganske god. Fikk også et helt brett med monster av mamma for ca 1 måned siden, men det er for lengs drukket opp.

SAMSUNG CSC

Nytt Longboard !

Så i dag så kom endelig longboardet jeg hadde bestilt, bestilte det i fra Session. Leveringen var ganske rask, og er veldig fornøyd med det. Designet på brette er helt rått, generelt alle dusters brettene har ganske kult design. Men endte opp med å kjøpe dette. Det koster en del (1699kr), men det sies at kvalitet koster mye. Så får håpe det virkelig var verdt alle de pengene. 

World of Warcraft: Legion

Det begynner å bli en stund siden jeg har spilt wow nå. Men siden demon hunter endelige er her så må jeg aktivere accounten min igjen. Må bare si det at jeg elsker utsende på de, det er så min stil. Ser veldig frem til å få utforsket hele Broken Isles. Som dere kansje ser har jeg bare en karakter i lvl 100. kjøpte meg wow i fjor så har ikke hat accounten så lenge. Tidligere pleide jeg å få låne accounten til noen jeg kjenner så det var ikke første gangen jeg hadde spilt wow.

Jeg har spilt siden vanilla og litt innimellom. jeg har ikke vært noen stor wow spiller. Men jeg elsker mmo’s, men siden wow koster så mye penger så har det ikke blitt så mye. Spiller for det meste Guild wars 2, det er fantastisk. Som demon hunter starter man i lvl 98, personlig syntes jeg det er sykt høy lvl å starte i. Føles også ut som lvl-inga går enda fortere nå en tidligere. Vet ikke om det er sant, men xp baren fylles veldig fort opp.

🌟 Må bare påpeke det at de våpnene til demon hunter ser idiotiske ut, de ser ikke noe effektive ut for å si det sån.

EMP Bestilling #1

Jeg må bare starte med å beklage bilde kvaliteten, alt jeg har for øyeblikket er mobilen min. Den er heller ikke noe spesielt bra, men man må bare jobbe med det man har. Så min bestilling fra emp kom i dag, har 3 bestillinger jeg venter på så dette her var nummer 1. De andre er ikke like spennendes, det er bare hårfarger. Kommer tilbake til det når jeg får bestillingen min.

Så det jeg fikk i dag er en Blazer i fra Suicide squad og en vest i fra Alice through the looking glass. Rett etter jeg fikk hentet pakken så dro jeg rett til stedet der jeg tokk bildene, så kombinasjonen på klærne var ikke helt gjennomtenkt. Var og veldig uheldig med størrelsen så Blazeren er altfor stor for meg.

Er du inntresert i produktet selv så er det bare å trykke på bildet det gjelder så blir du tatt til kjøpsiden.