London Dag 4: Sightseeing og forskjellig

Det ble en litt mer “rolig” dag med sightseeing og shopping. Føler jeg ikke har noe spennendes å skrive om pga vi bare gikk rundt på forskjellige butikker. Handlet inn litt sminke til comic con, som vi var på dagen etter. Ja jeg er hjemme igjen akkurat nå, fikk ikke blogget de siste dagene av turen så jeg gjør det nå. Det beste er jo å blogge mens man er på tur når og minnene er helt friske. Jeg pleide å ha en krokodille bamse med navnet Carl som var min reise buddy. Det som skjedde med Carl er en ganske lang historie men han er borte nå. Jeg kjøpte en ny Carl som blir min nye reise buddy så forvent å se mer i fra Carl Jr.

#london #england  #haul #ferie #tur #disney #oxfordstreet  #stratford #chinatown

London Dag 3: Warner Bros Studio Tour

Dette er noe jeg har hat lyst til i ganske mange år nå. Har vært i england et par ganger før men har liksom ikke kommet så langt som å faktisk dra på den Harry Potter Studio tour-en. Det var faktisk en helt magisk opplevelse, jeg vil ikke røpe så ekstremt mye av opplegget dems ettersom det vil ødelege stemningen litt. Det er satt opp som et museum der du går rundt i ditt egent tempo. Du får se de faktiske kostymene som ble brukt i filmene, film sett, hvordan de har laget de forskjellige effektene osv. Selvom jeg har vært der en gang nå så kunne jeg tengt meg tilbake, det var så magisk å koslig å bare gå rundt der å ta til seg alt det magiske som skjedde. Vi var der under The Dark Arts eventen men kunne tengt meg å sett Jula der også. Jeg hadde jo også planlagt et ganske stort kjøp til denne dagen. Jeg kjøpte Slytherin Robe som kostet endel. Det er også noe jeg har hat lyst på ganske lenge så slytherin skole uniformen min er snart ferdig. Har bare Cardigan igjen nå. 

#london #ferie #tur #harrypotter #warnerbros #haul

London Dag 2: Oxford Street

Vi dro til Oxford Street på en liten shopping runde. Jeg handlet litt på The Body Shop å endel på Primark. Jeg kjøpte en Slytherin genser, Marvel nattsett, Mickey Mouse bukse, Coca cola bukse og jakke. Alt sammen var kjempe billg. Vi fant endel spennendes Coca cola smaker, som mango, peach, cinnamon. Peach har jeg smakt før, siden jeg fikk den i en tidligere Tokyo treat box. Den her i England er sukker fri så ikke like god. Vi fant også greskar chips å avocado chips, de smakte veldig spesielt. I morgen skal vi på noe veldig spennendes her i England, noe jeg ser veldig mye frem til.

#london #england #primark #haul #ferie #tur #disney #oxfordstreet #moxy #hotel #moxystratford #stratford

London Dag 1: Ankomst dag

Det var vår siste dag i Paris, ganske trist at det er over men turen vår derimot den er ikke over. Vi reiste med toget fra Paris til London. Det gikk i grun ganske fort, rundt 2 timer. Jeg har vært i London 3 ganger før så det her er min fjerde. Eneste stasjonen vi slet litt med å finne toget vår var på Garde du Nord. Det var ikke skilta så bra så vi endte opp med å spørre flere folk om hvor toget vårt gikk fra. Det tokk litt tid men vi klarte å komme oss til London som planlagt. Hotelet vårt heter Moxy og ligger i Stratford. Det er ganske kult område å det er fult av butikker å alt man skulle trenge. Det eneste jeg endte opp med å kjøpe i dag er den London Starbucks koppen. Nå har jeg Disneyland Paris, Paris og London. Vi ankom London ganske sent, så skal prøve å ta noen flere bilder i løpet av oppholdet vårt her.

#moxy #moxylondon #london #england #hotel #reise #ferie #tur #uk

Paris Dag 6: Disneyland (2)

Vi skulle eglenti bare være 1 dag på Disneyland men vi hadde det så sykt bra den første dagen så vi endte opp med å avslutte i Paris med enda en dag på Disney. I morgen reiser vi oppover til London med tog, så er veldig spent på hvordan det blir. Siden vi fikk en ekstra dag på Disney fikk vi prøvd litt nye attraksjoner som for eksempel Hyper Space Moutain som er min nye favoritt på Disneyland Paris. Vi prøvde også ny mat så vi endte opp med å spise middag på Coco Restauranten. Maten der var veldig god, og vi fikk Churros til dessert. Det kostet endel mer å komme seg inn i parken i dag men vi fikk vær der 2 timer lengre en vanlig.

#disney #paris #frankriket #mat #coco #haul #disneyland #disneylandparis

Paris Dag 5: Versailles

Dagen i dag gikk til Versailles, da vi først kom til stedet så var vi veldig usikker på om vi kom til å få se insiden. Køen var ganske så lang midt på dagen. Vi gikk å satt oss på nærmeste Starbucks, der satt vi i over 1 time for å drepe av litt tid før vi dro tilbake til slottet for å se hvordan det sto til med køen. Det var litt folk men ikke i nærheten av hvor mange som var der tidligere, billett køen derimot den var helt tom. Vi fikk skafet oss billetter ganske fort, å ikke lenge etter på det så var vi på insiden. Det er helt utrolig pent der inne, spesielt speilrommet. Det eneste er at det rommet er så sykt mye varmere en noe som helst annet rom i hele slottet. Svetten rann med engang jeg satte foten på insiden av rommet. Siden vi kom inn ganske sendt så rakk vi akkurat å se igjenom hele å gå innvom gavebutikken på veien ut. Idet vi gikk inn på butikken så stengte de døra bak oss slik at inngen andre skulle komme inn. Jeg endte opp med å kjøpe en miniature nøkkelring av nøkkelen til selve slottet, som nå henger på sekken min. I morgen skal vi noe som jeg personlig ser veldig frem til, dere må bare vente til neste blog post med å finne det ut.

#paris #reise #ferie #mat #versailles #slott #palass #arkitektur #ChateaudeVersailles #versaillesslott #versaillespalace #barokk

Paris Dag 4: Sightseeing

Vi brukte hele dagen på å reise rundt i Paris for å se på alle turist attraksjonene. Vi fikk gratis inngang på alt sammen siden vi er under 26 år å bor i Europa, så det ble endel penger spart. Vi startet på Notre Dame, som ligner litt på en plain versjon Nidarosdommen for å vær ærlig. Jeg prøver ikke å si at jeg ikke likte Notre Dame, den er utrolig vakker å har masse av detaljer den også. Vi var ikke så heldige at vi møtte på Quasimodo eller Esmeralda. Etter Notre Dame tokk vi oss en shopping pause der vi var innom Body shop, Sephora, Lush, Mcdonalds (spiste Fries and Icea Cream. På Sephora kjøpte jeg Kat Von D sin eyeliner, merkene der inne er kjempe dyre men jeg har jo hørt at mye av det er bra inkludert den eyelinern. Jeg ville også kjøpe foundation men er ikke så gira på å betale sån 300-400kr for 1.

Mens vi satt på Mcern å spiste så søkte vi litt rundt for å se hva som var i nærheten å da kom Sainte-Chapelle opp. Vi tokk turen dit for å se på de berømte glassvinduene. Køen for å komme seg inn var veldig kort å siden vi fikk gratis så kunne vi bare skippe billett køen. Først så trodde vi at nedre etasje var alt, vi tengte ikke helt over at vi har sett bilder av stedet før å der var mer å se. På vei ut så så vi at det gikk an å gå opp, så vi tokk turen opp å der blir man møttte med et helt fantastisk syn. Lyset som skinner igjen de fargede glass vinduene er helt fantastisk. Bilder kan ikke beskrive hvor vakkert det var å stå i det rommet. 

Louvre var det neste stedet på lista vår. På tide å endelig få sett Mona Lisa. Jeg vet at størelsen sjokkerer folk men som tidligere kunst elev så var vi fult klar over at det er ganske lite i hvirkeligheten. Det var også fun å få settt Nike, å Venus statuen (Inngen bilder av de under), Nike er min favoritt. Vi gikk inn ganske sendt så vi fikk ikke sett oss ferdig før vi ble kastet ut. Utsiden av Museet er jo også gansk kjent å man kan jo se det i forskjellige filmer.

Arc de Triomphe var den siste attraksjonen vi dro til, vi var også oppå toppen av den. Det var litt tungt å gå opp alle trappene men det kunne ha vært værre. Fra toppen har man fin utsikt over byen, vi var der til Eiffel tårnet startet å glitre i det fjærne. Det var ganske magisk men det gikk over altfor fort. Etter å ha sett Paris lyse i nattens mørke så do vi på macern for å få i oss noe mat. Vi har faktisk spist bruger hverdag siden vi kom til paris, men det er for at det er så lettvit. For  vær ærlig så har jeg likte Burger King bedre her i Paris. Vi fant også en Disney butikk i champ elysees, så jeg handlet litt greier der inkludert 90 års jubeleum gull mickey mouse plush. 

#haul #disney #paris #frankriket #monalisa #louvre #kunst #ferie #reise #notredame #glass #saintechapelle #sephora #mcdonalds #starbucks #eiffeltårnet #arcdetriomphe

Paris Dag 3: BTS Konsert

Vi startet dagen ganske rolig, vi måtte finne en apple store grunnet at min reisevenn måtte ha ny ladekabel til mobilen. På veien dit så såg vi tilfeldigvis Notre dame. Siden planen ikke var å se Notre dame i dag så har jeg heller inngen bilder, vi blir kansje å dra tilbake i morgen. Vi fant apple storen ganske lett og min reisevenn fikk kjøpt seg ny kabel å deretter dro vi for å se på Eiffel tårnet, vi kommer til å dra tilbake i morgen kveld for å se at det lyser opp. Det er noe annet å se Eiffel tårnet i virkeligheten en på bilder, alle detaljene som kommer frem når du er nært det er ganske fasinerendes å se på. Jeg er veldig glad i arkitektur, å paris er fult av det gode. 

Dagen i dag var hele grunnen til at vi dro til Paris, hele grunnen til at denne turen ble til. Om vi reiser tilbake i tid så kunne jeg ha sagt at jeg aldri trodde denne dagen skulle komme. Den dagen jeg får se BTS Live på scenen med mine egne øyne. Det var helt fantastisk, å et sterkt minne lagret i minneloggen. Det er desidert den beste konserten jeg noen gang har vært på. Dans var bra, sang var bra, lys var bra, show var bra. Kjøpte jo selfølgelig litt Merch, prisene var endel høyere en hva jeg normalt betaler for merch. Jeg har sett værre da, når jeg var på Justin Bieber konsert, prisene der var helt insane så kjøpte ikke noe. 

video:BTS-Paris

Lite klipp av sangen Answer (mobilen døde midt oppi det hele så fikk ikke filmet hele)

#bts #btsinparis #btsparis #paris #frankriket #haul #mat #reise #ferie #konsert #musikk

Paris Dag 2: Disneyland

Utenom Konserten vi skal på i morgen så er dette turens høydepunkt, så det er litt synd at det ble Disneyland den første dagen vår men det var pga det var den billigste dagen å dra på. Jeg har vært i Disneyland i Tokyo og Hong Kong tidligere så dette var første gang i Paris. Uansett hvilket land man drar på Disneyland i så er opplevelsen like magisk, vi har faktisk snakket om å kansje prøve å få til en dag til på Disneyland men vi får se om det blir noe av. Reiseveien vår til Disney var på ca 1 time mens vi faktisk klarte å bruke 3 timer tilbake til hotelet. Vi endte opp med å reise litt sent, å når det er sent så er det jo også vanlig at ting kansje ikke går eller ikke går like ofte. Det som betyr noe er at vi faktisk klarte å komme oss tilbake til hotelet.

Det var veldig pent dekorert til Halloween i parken, det eneste jeg savnet var mer Halloween themed prdoukter man kan kjøpe. Tor faktisk der var mer jule pynt å greier en Halloween. Jeg ville også se Phantom Manor men den var faktisk stengt, tror det er sån at den er stengt frem til 2019 så det var veldig synd. Attraksjonene vi endte opp med å ta er Thunder Mountain, den tar jeg på alle parkkene inkludert It’s a small world. Vi tokk Star Tours, Pirates of the caribbea og Ferry ride. Jeg ville også ta den Hyper Space men det ble ikke noe av dessverre.

Disneyland er en helt magisk opplevlse så jeg anbefaler en hver disney fan om å ta turen, det er virkelig vert det. Med engang man setter foten sin innenfor portene til Disney er det som å gå inn i en ny verden. har postet endel bilder nedover her inkludert haul bilde helt nederst. I morgen skal vi se BTS Live så det gler jeg meg ekstremt mye til!

#disneyland #disney #disneylandparis #paris #ferie #reise #frankriket #haul #mat #starwars

Paris Dag 1: Ankomst

Da har vi ankommet Paris! Vi bor vel kansje litt i utkanten med tanke på at det tar 30 min med tog til sentrum. Heldigvis så ligger hotele rettvedsien av en togstasjon så det er veldig lett å komme seg steder. Vi bor i området Choisy-le-Roi, hotelet er helt ok du får det du betaler for. Eneste jeg ikke liker er at vi ble møtt med småkryp i taket , 2 stk for å vær eksakt. Utenom masse småkryp er det endel skade å ganske slitt for å bare vær 1 år gammelt bygg.

Jeg har aldri vært i frankriket før utenom Charles De Gaulle, jeg var på samme flyplassen i 2014 da mellomlandingen var her i Paris. Siden Frankrike er så nytt for meg så har jeg forsatt hat endel forventninger for landet, som at det kan vær vanskelig å snakke med folk her å folk er ikke like hyggelig mot deg om du ikke snakker fransk. Det er slike ting fransk lærern min pleide å fortalte oss på vidergående. Ja jeg har faktisk hat fransk i 5 år, men jeg kan ikke noe fransk nå. Taxisjåføren vår snakket en blanding av engelsk og franks, han var veldig hyggelig da. Innsjekkingen på hotele gikk veldig fort, vi viste faktisk ikke pass en eneste gang i løpet av reisen.

Vi hadde planer om å dra på dagligvarebutikk å handle inn litt mat siden vi har kjøkken på rommet vårt, spare litt penger med å lage frokost selv. Klokken var sån rundt 21.00 da vi søkte etter butikker å det var ikke lett å finne noe som var åpent. Mye stenger klokke 21.00 i området her. Vi fant en burger sjappe rett rundt hjørnet her som var åpent. Så da ble det endelig mat, vi betalte 5 Euro for alt det dere ser på bildet under. Det er veldig billig når man er vandt med at en cola boks alene koster sån 20kr = 2 Euro. I morgen blir det Disneyland! så gled dere til dag 2.

#paris #ferie #reise #mat #hotel #frankrike