Desucon 12 – 2017

Da er enda en Desucon helg overstått, og det er 1 år til neste store Desucon. Kommer nokk til å jobbe på det lille conet også som er 21.oktober på Oslo Kongressenter. Så det er bare å sett av 21. oktober og komme seg til Oslo.


#Desucon #Desucon2017 #Desucon12

Old and Forgotten

Noe av det mest spennende å utforske er gammle og forlatte bygg. Vi har ikke så mye av de her i bygda, men et par finner man. Dette bygget er jeg ikke helt sikker på hva det var før, men har hørt at det en gang i tiden var en cafe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ahmanet

Fanart: Ahmanet fra The Mummy

#themummy #fanart #traditionalart #ahmanet #michikaoart

TokyoTreat June


#Tokyotreat #candy #godteri

Eirika

Eirika fanart, Eirika er en av main karakterene i fra Fire Emblem Sacred Stones, som også var det aller første Fire Emblem spillet jeg eide. Så det betyr noe spesielt for meg.


#fireemblem #eirika #art #fanart #traditionalart #michikaoart

The Mummy

Premiere på the mummy i dag!


#Makeup #sminke #themummy #ahmanet #michikacosplay

09.06.2017

Var på moa for å kjøpe årer til gummibåten, skal prøve å ro ut til en av de små øyene utafor her. Men må bli en dag det er fint nokk vær til det. Endte også opp med å kjøpe Pixel Link lys og wonder woman comic. Jeg var også en tur på fjellet og i barnehagen for å spise mat. En dag med mye effektivitet.

SAMSUNG CSC

#Wonderwoman #thelegendofzelda #Mountain

10K – 1 Month Challenge

Kom over en av buzzfeed sine videoer der de skulle gå 10k steg hverdag, så fant ut at dette skal jeg også prøve. Klarte det gjorde jeg og, men det var ikke like lett hverdag. Man har noen dager der man ikke har spesiellt lyst til å gjør noe som helst, så de dagene endte jeg opp med å bare gå frem å tilbake bare for å få 10k. Det er mye lettere å gå når man har et mål, som i å gå til butikken for å kjøpe noe istedenfor å bare gå for å gå. Men om dere ikke skulle tro på at jeg gjorde det så har jeg bevis her, hentet i fra fitbit.