Tegne Fredag #5 D.Grey-Man

Allen Walker og Lavi i fra anime serien D.Grey-Man

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#Tegning #Art #Fanart #Anime #promarkers #michikaoart

Bildet med Turistene

Bare en liten fun fact i fra da jeg var i Oslo. Vi var i frognerparken, der vi ble stoppet av et asiatisk par. Som syntes vi var så pene “Beautiful, Beautiful” så de ville ta bilde sammen med oss. Vi sa jo ja og bilde ble det, tror de var i fra fillipinene.

 

FlashBack Monday #6 HVU

#HVU

Opp igjenom årene har jeg vært med på en del forskjellige fritids aktiviteter, fotball, håndball, badminton, Taekwondo og til slutt HVU. HVU som er forkortelsen for heimevernsungdommen. Det er for ungdom mellom 16-21 år, er du inntresert i å være med i forsvaret i senere tid så anbefaler jeg HVU. Jeg vil anbefale det uansett for opplevelsen og minnene er noe å ta med seg videre. Vi fikk skyte med forskjellig type våpen, men AG-3 er det som blir mest brukt. Vi hadde forskjellige øvelser som for eksempel overlevelsesøvelse. Der vi ble kjørt en plass vi ikke viste hvor var hen, vi gikk oppi fjellene midt på natten. mange timer senere så kom vi ned og da var det å sette opp telt å legge seg til å sove. Dagen etter på var det å finne mat man kunne spise osv.

Vi fikk utdelt uniformer og utstyr, som vi måtte lever inn igjen når vi sluttet. Noe av det beste er at det er helt gratis, å vi fikk tilbake pengene vi brukte på å komme oss til å fra møtene. I starten fikk man også penger for antall timer man var der, men det ble tatt bort.

2 gang i året hadde vi DS aka Distriktsamling. Da var hele distriktet (HV11) samlet på setnesmoen. Det var en tung helg, opp å vaske rommet kl 05.00 om morgenen, fikk man ikke godkjent så måtte man ta omvask. frokosten var kl 07.00, det som skjedde utover dagen varierte fra gang til gang. Siste dagen(Søndag) var alltid satt av til våpen. Alle våpnene måtte pusses, å det kunne ta ganske mange timer. Det var ikke før etter vi var ferdig med å pusse våpnene at vi fikk dra hjem.

Det e ganske trist men HV11 er ikke eksisterendes lengre. Jeg var med i HVU Ålesund som tillhører HV11, men det ble nedlagt for ikke så lenge siden. Men tilbudet finnest forsatt i andre fylker. Man må bare vær heldig å bo i den rette.

#HVU #våpen #Ålesund

 

Oslo Dag 4: Hjemreise

Da var vår siste dag i Oslo også over, det har vært ganske deilig å ha noe å gjør hvereneste dag, noe å se frem til. Nå er det tilbake til den kjedlige hverdagen, inngen skole inngen jobb. Tog reisen hjem gikk ganske fort, kjøpte tikka masala på oslo s som vi (meg og Carl) spiste på toget. Nette funket ikke på toget som vanlig. Hadde planer om å blogge. Kom hjem så sent, så fikke ikke gjort så veldig mye før jeg gikk å la meg.

Oslo Dag 3 Bryllup

(Dette innlegget ble publisert litt sent, 24.09.16)  Den store bryllupsdagen er endelig her, det er hele grunnen til at vi dro til oslo. Tante og onkel giftet seg ikke i kirken, så vi hadde ganske god tid på morgenen å trengte ikke møte opp før kl 14.00. så da bestemte vi oss for å dra til akershus festning. Vi var der ikke lenge før vi måtte gå tilbake til hotele, da dro vi innom H&M prøver å finne meg en ny sekk siden den jeg har er sån over 10 år gammel å holder på å falle i fra hverandre. Men det eneste jeg endte opp med å kjøpe var et par sokker.

Vi gjor oss klar og skaffet taxi og tro til bryllupstedet. Vi var på norske studenterst roklubb, lokalet var pent og bruden var bare helt ekstremt elegant. Vi fikk servert “bambi” til midddag, vi spiste pascal kake og der var til og med en bartender. Jeg tror sån 97% av folkene som var igjen på kvelden hadde fått i seg litt for mye å drikke. Var en som lå å sprellet på gulvet. Vi fikk også servert pølse i lompe rundt kl 1 på natten, nattmat.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oslo Dag 2: Justin Bieber

Det har vært en helt sykt travel dag. Det startet ganske rolig, hadde en super ekstrem hotel frokost. Deretter var det til frognerparken med familien for å fange pokemon. Så delte vi oss opp å dro på shopping tur. Da ble det å dra til favoritt butikkene, som Outland og Neo Tokyo. Vi var innom en del andre butikker også. Vi spiste middag på den mest exclusive restauranten jeg vet om med navnet MacDonalds.

Senere på kvelden så var det Justin Bieber konsert å må si jeg ble veldig imponert over den, døds bra. Men det anbefales virkelig ikke å starte dagen kl 08.00, med mye gåing eller bare stå oppreist. Jeg var utslitt lenge før konserten hadde startet, da jeg kom til Telenor Arena hadde jeg gått 30 000 skritt. Rett før klokken passerte 12 så hadde jeg gått 35 706 skritt, jeg kommer virkelig til å få kjenne på det når jeg står opp, RIP.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#Justinbieber #telenorarena #frognerparken #mcdonalds #konsert

Sideways 🙁

video:20160923204957

Tegne Fredag #4 Matsuri Fawn

Tegnet bare noe random denne gangen, selv oppfunnet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
#tegning #art #promarkers #sommer #festival #michikaoart

Oslo Dag 1

I dag er dagen, endelig i Oslo igjen! Vi (Jeg og Carl) dro hjemmen i fra kl 07.00, buss 07.45 og tog 09.35 så var vi fremme i Oslo kl 15.03. Det første vi gjor når vi var fremme i Oslo var å dra på Starbucks. Har hat lyst å smake på Pumkin spice latte så lenge nå. Men personlig så likte jeg den virkelig ikke, minnet meg litt om chai latte å det er ikke noe for meg. Etter det så var vi bare å gikk rundt i Oslo mens vi ventet på at resten av folket skulle komme. Vi bor på Scandic solli hotel, som ligger ganske nært aker brygge. Vi var senere å spiste på fridays, gikk til slottet. Jeg fant også Battery brry etter å ha letet i over 1 uke, de første butikkene hadde den ikke men den siste vi var på hadde. Dagen min er komplett nå, jeg kan legge meg med god samvittighet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC#Oslo #pokemon #fridays #starbucks #pascal #slott #hamburger #battery #by

Ødelagt Powerbank

Jeg kjøpte meg en ny Powerbank for ikke så lenge siden, men det tokk ikke lang tid før den ble ødelagt. Det som skjedde var at jeg skulle lade den, å i det jeg tokk laderen ut så falt jo den saken man har laderen inni, den falt inni selve powerbanken. Så da kan man ikke lade den opp lengre. Var veldig fornøyd med den så lenge den varte, så var veldig surt at den skulle bli ødealgt så fort. Kontaktet Komplett, der jeg kjøpte den. Tokk litt tid før jeg fikk svar, men med så god service så spiller det inngen rolle. De sendte meg en helt ny og bedre uten ekstra kostnad, som er helt utrolig.

Jeg brukte kun å bestille hos Cdon før, men etter alle problemene å slitet med cdon så sluttet jeg å handle hos dem. Jeg gikk over til Komplett å har ikke hat noen problemer der. Kundeservice hos komplett er det beste jeg har vært borti. Den nye powerbanken er på 20 000mAh mens den jeg hadde var på 12 000mAh, så det er nesten dobbelt så mye som den jeg hadde.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

The Pokemon Go Tag

What was your starter?

Jeg valgte Charmander, fordi det var den samme jeg valgte da jeg startet mitt første pokemon evenyr i 1999. Pokemon Red på Gameboy Color.

What level are you?

Jeg er lvl 22, jobber meg sakte oppover.

What team are you?

Jeg er team Mystic, grunnen til det er at jeg elsker blå og Articuno var alltid min favoritt blandt fuglene. Men skulle ønske jeg var Team Instinct, fordi Sparks er amazing.

Strongest Pokemon?

Of all your Pokemon, which one is your favorite?

Vedig vanskeligt spørsmål, men jeg går for Sandshrew. Han er utrolig søt da.

Show Your Avatar!

Username?

Det er Michikao, som jeg bruker på alt så lenge det er ledig.

What’s the riskiest thing you’ve done for a pokemon?

Har ikke gjort noe som helst som er farlig eller ulovlig for å fange pokemon. Har funnet pokemon i det jeg skal gå over veien, så man blir ståendes der for å prøve å fange den. Men det har ikke akkurat vært så farlig, bor på et lite sted der det ikke akkurat er så mange biler.

Which Pokemon are you dying to catch?

Jeg har sinsykt lyst på en kangaskhan, men den er Australia only. Så jeg må enten ta meg en tur ned dit, eller vær så heldig at jeg får den i et egg.

Strangest Pokemon you have seen? did you catch it?

Jeg har ikke vært så veldig heldig i pokemon fronten, så den mest sjeldne jeg har er Growlithe. Jeg har bare funnet den 1 gang og jeg klarte å fange den. For mange er denne helt normal å finne. Men hvor jeg bor så er det ikke så lett.

How far will you go for a Pokemon?

Jeg ville eglenti ikke ha gått så langt, jeg går ikke inn på ulovlige steder og sånt for å fange en pokemon. Men sån som tracking systemet er nå så vet man jo heller ikke om pokemon befinner seg nært eller langt unna. Det er mer snakk om luck.

How obsessed are you 1-10?

Jeg vil si 5. Det var mye mer ekstremt i starten, men det har vært ute en liten stund nå. Men når jeg går ut så har jeg alltid appen oppe å kjører, jeg har hund så det blir et par turer om dagen. Så Pokemon Go blir det forsatt hverdag, men føler det er så mye vanskligere å finne pokemon nå. Vet ikke om det er sån for dere. Jeg kan gå til butikken som er ca 2km unna uten å finne en eneste pokemon. Det var ikke sån i launch.

When did you download it and how?

Alle vennene mine lastet det ned en stund før appen eglenti kom ut. Men jeg ventet til selve dagen. Det var eglenti sykt vanskli å vente mens man ser på alle andre som var ute å fanget pokemon. Men selvbeherskelse er en god ting.

What do you do when you have zero pokeballs?

I starten da jeg gikk tom for pokeballer brukte jeg å kjøpe. Men kjøpte bare sån 2-3 ganger, så har ikke kastet bort så mye på spillet. Nå går jeg veldig sjeldent tom for pokeballer, siden jeg veldig sjeldent møter på pokemon. Har jeg få pokeballer fanger jeg heller ikke pokemon som man møter på hele tiden. Alltid lurt å ha en del pokeballer til de gangene man møter på rare pokemons.

Weirdest place you’ve found a pokemon?

Jeg har ikke funnet pokemon på noen rare plasser enda.

Did you meet someone at a pokestop?

Veldig sjeldent nå, men i starten var det helt sinsykt. Alle som spilte samlet seg med kirken her, for å fange pokemon. Der er 2 pokestop i lag.

Who do you play pokemon go with?

Jeg brukte å spille det sammen med søsteren min ganske mye i starten. Men det er en stund siden nå. Så for tiden så er det bare meg og hunden vår Neo som er på pokemon hunt i lag.

#pokemongo