Halloween Happy Socks

Dette er de perfekte sokkene til Halloween eller om du liker å ha det litt ekstra spooky i hverdagen. Jeg vil beskrive sokkene som normale som vi si at de er tynne. Stoffet er ekstremt behagelig på huden, sokkene er heller ikke så stram oppi toppen så de etterlater seg ikke noe særlig med merke. Man kan fint gå med de igjennom hele dagen uten at man føler at de strammer på. Jeg anbefaler Happy socks på det sterkeste. De har masse forskjellig mønster å velge mellom så der er noe for alle. Så om du liker litt mer farge å motiver på dine sokker så hvorfor ikke ta en liten titt?

Happy Socks 299,-

Loen, Alexandra Hotel

Jeg var et døgn i Loen for å feire mormor sin bursdag, Så hele familien møtte opp. Det var mitt første besøk hos Alexandra hotel. Tror den største grunnen til at jeg ikke har bodd på hotelet før er at det er et veldig dyrt hotel å bo på. Vi hadde en veldig fin tur selvom det var en kort tur, mye som ble gjort på 1 overnatting. Vi tokk Loen Skylift opptil Hoven, der vi koste oss med utsikten mens vi spiste iskrem. Vi tokk også turen innom restaurantent der vi spiste fries og drakk kako. Senere tokk turen seg nedover igjen. Vi testet treningsenteret før det ble buffet til middag. Har inngen klager til maten for den var tipp toppers, kan ikke si det samme om treningsenteret på hotelet. Det var litt skuffendes men der var i det minste et sted å trene så skal ikke klage altfor mye. De har også et veldig bra basseng og spa annlegg på hotele, men det var noe jeg ikke fikk testet ut.

 

   

 

Tokyo Treat August

H&M X Giambattista Valli

 

Dagen er her! Den nye H&m designsamarbeidet har blitt lansert (Klokken 10.24) å du kan nå handle fra den. I år så har de gått sammen med Giambattista Valli som er en italiensk mote designer. Som man kan se i fra årets kolleksjon så ser den veldig “high fashion” ut. Valli er veldig kjent for sin “Haute couture” som er spesial laget klær i perfekt passform og i en veldig “High Fashion” runway stil. Den er også håndlaget av de mest lukseriøse stoffene på markedet. Selvom H&M x Valli er en billig versjon av hans orginale verk så ser plaggene veldig dyre å lukserøse ut.

Jeg endte opp med produktene under. Skal du kjøpe noe i fra årets designsamarbeid? å i soffal hva fanget din inntresse?

The Shane Dawson Palette

Jeg var så heldig at jeg hadde en vennine i Uk på launch dagen til Shane Dawson sin palette, så jeg fikk henne til å kjøpe en til meg. Jeg klarte også å bestille speilet sidet den ikke var i butikken. Jeg har noen få klager til launch dagen i London. De ansatte ved Morphe i London drev å gidde ut feil informasjon til kundene sine. Først skulle de starte å selge den nye kolleksjonen klokken 10.00, folk møtte opp klokken 10.00 bare for å bli skuffet. Da kom de med ny informasjon om at de skulle starte å selge den 17.00, å det var garantert. Venina mi reiste tilbake 16.30 for å stille seg i kø. Men gjett hva, der var inngen kø siden de hadde allerede startet å selge produktene. Det var ganske så tomt også som er litt sån irriterendes ettersom hun var nr 3 i køen klokken 10.00 da de faktisk skulle starte å selge.

Jeg fikk ikke taki det jeg ville ha men er bare takknemlig for at jeg fikk taki paletten, eller at vennina mi fikk taki den. Jeg har testet paletten å kommer til å poste en youtube video om det litt senere. Loco skal legges ned så de hadde jo -50% så jeg var jo der å fikk kjøpt litt beauty produkt til en liten penge.