Troye Sivan Bloom Tour

Dette kom veldig spontant på, inngen forvarsel. På grunn av at vi skal på Shawn Mendes konsert i Oslo den 13.mars så ble det altfor dyrt å dra på Troye konsert den 21.mars så vi drar derfor til Berlin den 14.Mars, konsert samme dagen. Nå er spørsmålet bare om jeg faktisk får råd til å reise, for det er ikke sikkert. Noen gang må man bare ta sjangsen for noe man vil. Som jeg har lært i løpet av alle disse årene på denne planeten her er at man må lide for det man vil. Uten lidelse fungerer mennesket ikke. Jeg er en kjempe stor fan å har ventet på den dagen her lenge, så jeg skal finne en løsning! Kjøp din billett her i dag. https://www.troyesivan.com/tours

#troyesivan #concert #tour #bloomtour

London Dag 7: 5SOS Konsert

Vår siste fulle dag i London, det er veldig trist å tenke på at turen vår snart er over. Vi har fått sett så mye å opplevd så mye. Håper bare ikke jeg må venta enda en 4 år for å få råd til å reise på tur, er litt sån når man er helt håpløs på livet å er naver. Jeg har faktisk vært naver hele livet, er helt ubrukelig på alt liksom. Nokk om det, dette har vært en av mine beste turer noensinne. Vi fikk sett å opplevd så mye forskjellig.

Vi var innom Lush på Oxford street mer en 1 gang i løpet av turen vår. Var endel billigere på Lush i England ja. Jeg kjøpte den nye Ariana Grande badebomben, er jeg en fan av henne? Yeah, er nokk det. Jeg ville også ha den andre nye badebomben dems, den som er fylt med litt forskjellige greier inkludert blomster. Jeg endte opp med å ikke kjøpe den pga den var litt stor. Så det jeg kjøpte var Grande badebomben, det spøkelse som lyser i mørket å en ny sån face mist. Senere på Kvelden samme dagen dro vi på Konsert. Fikk sett 5SOS live for første gang mens det var min vennines 5 gang eller nope slikt. Det var turens store avslutning!

 

London Dag 6: 5SOS pop up Store

Enda en tom dag der vi ikke hadde noen spesielle planer anet en å dra innom 5sos pop up shopen som var i Camden. Vi sto ganske lenge i kø, å den gjikk sykt sakte fremover. Systemet dem hadde laget til var jo helt idiotisk for å vært ærlig. De slapp in ca 5 stk om gangen, å de som var inne kunne bruke så lang tid de bare ville, så noen var jo inne ganske så lenge. Folk kunne ha tatt litt mer hensyn til andre men som vi alle vet så handler jo alt om en selv. Respekt er snart ikke et ord i dagens sammfun.

Jeg elsker Camden market, der er så mye kult å se der. Jeg var veldig into alternative fashion når jeg var yngre. Så da var camden market et perfekt sted for meg å finne klær. Jeg har vært innom ganske mange forskjellige stiler, jeg kan nokk lage et helt innlegg om det i fremtiden. Det er også en haug med forskjellige gatekunst i området, å det er ikke sån dårlig dritt man for det meste ser i Norge men faktisk kvalitets kunst. 

#london #england  #haul #ferie #tur  #camden #camdenmarket #5sos

London Dag 5: MCM London Comic Con

Comic con er noe jeg har drømt om å dra på i ganske mange år nå! Å nå kan jeg endelig krysse det av The bucket list. Har forsatt det i San Diego å dra på men det er så mye lengre å reise dit så det koster såpass mye mer. Håper på at jeg får dratt på det connet også endag. Jeg viste ikke at man kunne prøve nye spill som ikke er lansert på Comic con. Så jeg fikk prøvd Kingdom Hearts demoen. Jeg kjøpte ps4 back in the day bare for Kingdom Hearts 3, å det er ganske mange år siden nå.

Kø systemet var veldig effektivt, så det skal dem ha. Vi sto i kø i over 1 time for å komme oss in på lokalet, men det føltes ut som det gikk ganske rask siden vi oftes gikk i køen. Noe jeg skulle ønske de gjor var å fokusere mer på connet å folket en penger. det var ganske så fult, vil personlig si der var altfor mange folk å det ødela veldig for opplevelsen. Så det mest negative er at de tar inn mange flere en det er plass til.

#london #england #haul #ferie #tur #disney #comiccon #mcmlondon #con