Trondheim Dag 3

Jeg er litt sen med å poste denne, jeg har selfølgelig kommet meg hjem igjen til nå. Føler ikke jeg gjor noe spesielt den siste dagen min i Trondheim uansett, det var min siste hele dag i byen ettersom jeg reiste hjem dagen etterpå. Vi hadde en del program poster vi ville få med oss på søndagen men vi endte opp med å ikke få med oss en eneste en pga vi var for opptatte med å henge rundt med folk. Det høres kansje ut som om det ikke var en trivelig dag med vi stor koste oss. Utover kvelden da connet var offesielt over så dro vi på BurgerKing og fikk i oss noe mat ettersom vi ikke hadde spist noe på kansje 10t+, noe som kommer med å vær på con. Jeg ville også se Nidarosdomen før avreise. Det er ikke sån at jeg ikke har sett den før, infact så har jeg sett den plenty av ganger før. Arkitektur er noe som virkelig fasinerer meg, spesielt den eldre typen. Siste bilde er av lobbyen på hotele, syntest det var litt fasinerendes struktur på veggene.

#trondheim #reise #norge #hotel #clarion

Trondheim Dag 2

Det er min andre dag i Trondheim men det var den første dagen av Torucon. Hvordan det vanligvis er på con, man blir kjent med en haug med folk, man har ikke tid til å spise eller å drikke, man går veldig mye og tar veldig lite bilder for man er opptatt med å få med seg alle programpostene. Som sagt jeg møtte en del fantastiske folk som jeg tror jeg kommer til å møte igjen på fremtidige con. Det jeg ikke liker med cosplay er hvor mange stygge blikk man kan få på gaten, eller kommentarene folk slenger etter deg, not cool guys. Det er mer hyggelig når folk er nysgjerrige på hva det er for noe, å hvorfor folk har på seg kostymer å slikt. Cosplay miljøet er både fantastisk å dritt, det kan til tider vær et helt forferdelig sted med fult av hate, sån som de fleste miljøer er. Jeg kom også på at jeg ikke hadde postet noe bilde av hotelets fasade så det slenger jeg med her, som jeg også skrev i sist innlegg så bor jeg på Clarion. (for mer cosplay relaterte bilder kan du finne på Instagram @Michikao)

#torucon #trondheim #cosplay #clarion #hotel #reise

Trondheim Dag 1

Jeg har ikke fortalt dere her på bloggen at jeg skulle til Trondheim. Det var litt usikkert helt frem til jeg nesten skulle reise. Grunnen til at jeg er i Trondheim er at jeg skal på Torucon (nerdegreier). Da jeg booket hotel rommet så var det igjenom e-post for å få rabatt. Hun jeg snakket med på e-post var hyggelig helt til jeg ikke ville oppgi Korti informasjonen min. Da fikk jeg litt frekke svar tilbake, så jeg reiste hit uvitende om jeg fikk hotel rom eller ikke. Da jeg ankom hotelet, så var det ikke noe spesielt problemer med å få sjekket inn. Det eneste var at jeg hadde blitt tildelt et handikap rom, jeg vet ikke om dette var fordi at hun ikke trodde jeg skulle komme eller om det skulle være en type spøk? Eller om jeg bare tenker for mye på det hele, men det var en litt shitty experience. Jeg bor på Clarion det er et utrolig fint hotel så det skal de ha, men det koster meg fjell å bo her.

I morgen er første dag av Torucon, å jeg kjenner at jeg er lit nervøs for dagen. Jeg har ikke trukket meg i fra Cosplay konkuransen enda men det er planen. Jeg bare føler at cosplayet mitt ikke er bra nokk spesielt nå som jeg har sko som ikke passer. Jeg er også nervøs for å møte Instagram følgerne mine som har fortalt meg at de gleder seg til å se meg. Jeg har alltid i tankene at folk vil se ned på meg når de først møter meg å får se cosplayene mine i virkeligheten, at de hadde trodd jeg var flinkere eller noe lignendes. Det er veldig mye negativ tenking og jeg er ganske sikker på at det skal bli en fantastisk con helg. Jeg kommer nokk til å svippe innom i morgen med litt updates til dere.

Grå

En grå dag er aldri grå nokk

En solfull dag er aldri solfull nokk

Livet går sin vei, men du er nokk ferdig i en fei

kjemper hardt men finner ingen vei

 

Paris i Oktober

Da er det offisiellt, alt er bestilt av turen til Paris og London. Vi reiser den 17. oktober til paris, så videre til London med tog den 23.oktober, der blir vi der frem til 30.oktober. I paris så endte vi opp med å bestille leilighet, utenfor sentrum. Mens for London så blir det Moxy som er et utrolig stilfult hotel. Jeg kommer til å ta en del bilder å skrive reviews av hotele(-ne) etter oppholdet vårt er over. Jeg har en del turen planlagt for neste år også, men inngenting er 100% sikkert enda. Destinasjon er planlagt men jeg kommer tilbake til det når ting er klart.

(Bilde fra Moxy sin hjemmeside)