Nattbuss-Oslo-Stress-HAUL

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#Lush #harrypotter #slytherin

Nattbuss-Oslo-Stress

Så jeg tokk nattbussen til oslo den 28.12 kl 21.15, var fremme sån 06.50 dagen etter på. Siden jeg hadde noen folk jeg måtte snakke med der (kansje mer om det en annen gang). Så møte/timen min skjedde jo ikke før kl 12.30, tror vi snakket sammen i sån 15-20 minutter. Så etter det så måtte jeg jo selfølgelig bare vente på bussen min hjem igjen, som ikke gikk før 22.00. 

Det er lenge siden jeg har vært så sliten som jeg var i dag. På bussen til Oslo hadde jo de fleste reservert plass. Så jeg ble sittendes i baksetet med 4 andre voksne mennesker. Klarte å sove 1 time i løpet av den natten. Så er man i Oslo fra tidlig på morgenen til sendt på kveld. Gud, så slitsomt. Jeg satt til sammen opptil 5 timer på burgerking, var innom 2 ganger. Slukte cappuccino/latte  som om jeg var avhengig. Men må si jeg trenkte det for å holde meg våken.

På vei hjem igjen var det mye bedre, langt i fra full buss. Så fikk 2 seter for meg selv. Som man kan samenligne med et 5 stjernes hotel akkurat nå. Men tror det skal bli en tung dag foran meg, prøve å ikke sove når man har senga rett rundt hjørnet. Slitet med å klare å holde en normal døgnrytme, det er ikke lett.

#Oslo #slytherin #burgerking

🎄 1 Jule dag 🎄

Så mobilen min har blitt ødelagt, den bare bestemte seg for å slutte å lade. Dette skjedde i går på julaften, jeg har prøvd å lade den flere ganger å inngenting skjer. Så blir uten mobil i en ganske lang stund fremover nå. Så blir nokk ikke mye blogging fremmover nå. siden jeg for det meste brukte mobilen til å ta bilder med. Jeg har forsatt kamera til søsteren, men har ikke mulighet til å koble til SD kort på stasjonære pc-en. Bare når jeg bruker laptopen som ikke er så veldig ofte, med mindre jeg er bortreist. Min 5 år gammle Alienware, som utrolig nokk forsatt fungerer.

SAMSUNG CSC

🎄 Julaften 🎄

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

h6af4JA0tgg

Ny Ps4 kontroller

Fått et nytt medlem til ps4 familien, velkommen Camo Chan.


#ps4 #playstation4