Feil vare (Coverbrands)

Bestilte Te og Kopp i fra Coverbrands, men ble litt missfornøyd når jeg fant ut de hadde sent meg en Small kopp når jeg bestilte en Regular. For den er virkelig Small. Skal prøve denne Night tea, for å se om det hjelper litt på søvnproblemene mine.

PokemonGo Gen 2

Generation 2 har endelig kommet til Pokemon Go. Inkludert nye Items og nye klær, nå har man muligheten til å kjøpe klær. Men syns det er ganske teit at de har kutta ut noen av de klærne som var der. Man burde også få mer space til pokemon, man har forsatt bare 250 plassa. Det blir ganske knapt når det er sån 80 nye pokemon å fange. Samme gjelder sekken, burde få litt mer plass der med tanke på at det er flere items å få tak i nå. Men det er jo enda en måte for de å tjene penger på når man må kjøpe mer plass til alt det nye. Er det noen andre som forsatt spiller pokemon Go?


#Pokemongo #pokemon

Fire Emblem Awakening Art book

Jeg bestilte den nye zelda artbooken. Så for å få gratis frakt bestemte jeg meg for å kjøpe denne boken også. Men av en eller annen grunn så ble zelda boken kanselert så jeg fikk bare den her. Vet ikke om det er for de begynte å selge den før den faktisk er ute eller hva som har skjedd. Uansett har hat lyst på den boken her ganske lenge, elsker jo Fire Emblem, after all.


#artbook #fireemblem

Lundheim Lan 2017

Jeg kom meg nedover i år også til lundheim lan. Det var veldig rart å vær tilbake, snart 1 år senere. En del av folkene jeg gikk på skole med var der også, så ble en liten reunion. Jeg var med i League of legends turneringen der vi kom på andre plass, desverre. Jeg var også med i paint konkuransern, der jeg også fikk andre plass. Ble slått av en strek man tegning, som jeg aldri fikk se siden jeg lå å sov. Tegningen min var ikke like bra i år som i fjor, siden jeg ikke hadde med meg tegnebrette i år og måtte tegne med datamusen. Jeg vant en sån dere usb adapter sak, ganske handy. Jeg dro også nedover til Moi for å hente resten av tingene mine, men fant ut at skolen hadde kastet det, så det er 6k rett i dass.

Enda flere Bursdagsgaver!

Mer bursdagsgaver! Spider Gwen og Jack Skellington Funko pop + Harry potter and the philosopher’s stone, den illustrerte utgaven. Det ble norsk, men hadde mest lyst på engelsk. Men det er jo inngen plasser som selger den på engelsk utenom Outland (som jeg vet om), men de skal jo ha 399kr for den. Det blir litt for mye. Så kan hende jeg kjøper hele samlingen på Norsk. Men null stress det har jo bare komt ut 2 bøker til nå.

Fire Emblem og Overwatch Tegninger

Bilde nr 1 (de 2 første tegningene) er 2 karakterer i fra Fire Emblem Fates, Leo og Takumi. Bilde nr 2 er tegning av Mei i fra Overwatch. Jeg tegnet Mei i fjor. Jeg ble ikke fornøyd med resultatet, Så jeg bestemte meg for å tegne den på nytt. Siden det er en tegning som skal gis bort, er det veldig viktig for meg at jeg personlig syns resultatet er bra. Man vil ikke gi bort noe som man er veldig missfornøyd med. Men Forsøk nr 2 ble ganske mye bedre, så nå er jeg klar til å gi slipp på den.

#fanart #fireemblem #overwatch #art #promarker #tegninger #michikaoart

Don’t Fuck It Up

RuPaul anyone?

Helg