1 uke i Oslo + Desucon 11

Var I oslo fra Onsdag til Mandag, Skulle eglenti dra hjem på tirsdagen men sto plutselig uten noe sted å bo. Så måtte bestille enda en bille hjem siden jeg ikke fikk byttet den jeg hadde. Det var ganske mye penger som gikk til waste.

Grunnen til at jeg dro til Oslo var på grunn av Desucon. Er med i ConCrew, det er noe jeg gler meg til hver år. Tror jeg skal prøve meg på di mindre connene også. Men for di som ikke vet hva Desucon er, så er de Norges største treff for Japansk kultur, Sci-fi, Fantasy og den slags. Så er du inntressert? Ta deg en tur da vell. Fikk møte mine favoritt Youtubere, Simon and Martina <3


 


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

The sims 4, Gender Neutral?

Jeg har vært en stor sims fan siden generasjon 1 kom ut i år 2000. Jeg holder meg som regel til den nyeste versjonen av spillet, så foreløpig er det Sims 4 det går i. Jeg hadde ikke spilt sims på en stund før i dag, og uten å vite noe om di nye opptateringene ble jeg litt sjokert. Ikke på en negativ måte, nå har man mye mer frihet når det kommer til “Create a sim”.



Første dag på jobb

Så jeg har fått meg en jobb igjennom Nav, så mye penger blir det ikke. Jeg har prøvd å skaffe meg jobb i kansje 3 år nå uten å få tak i noe. Tokk meg 1 år på folkehøyskole siden jeg trengte et sted å bo. Så må kansje ta meg 1 år til. Uansett, jeg fikk meg jobb på en gård. har faktisk jobbet der litt før. Det er en gård med hester, så man får lov til å ri innimellom, ble til å med riding første dagen.

🌟 Vi måtte rake opp torv i fra marka, det brukte vi 3 timer på.

Casual Day

Du vet du bor på sunmøre når det ser ut som det er veldig varmt ute, men du finner ut at det ikke stemmer når du går ut døren. Føler jeg har vært effektiv i dag på en ikke så effektiv måte. Startet med at jeg ble vekket for å kjøre til Moa(Ålesund), forsatt på øvelseskjøre stadiet. Fikk penger i dag også så ble kjøpt 12L med brus, litt energy drikke og Cappuccino. Ganske mye alt jeg trenger for å komme meg igjenom dagene. Kom hjem Spilte litt wow, og 1 runde med league of legends. Det gikk ikke så bra skal jeg fortelle deg. Har hat en kraftig loose streak, vi hadde 1 afk, tapte gamen. Ble demoted til Gold 1, så Fml. I alt anger å frustrasjon dro jeg bort på Statoil (fck circle k), med Hunden, kjøpte statoil koppen. Som jeg ikke fikk fylt på siden maskinen ikke fungerte. Så nå skal jeg forsette å tape games i League og legends resten av natten, CYA!

En gammel leke plass jeg brukte å leke på når jeg var yngre, ikke så mye igjen av den nå

About

Henrik Marthinsen

Hei og velkommen til min blogg. Den kommer til å omhandle mitt daglige liv og noen ganger om ting jeg inntreserer meg for eller bare føler for å skrive om. På nette så kaller jeg meg selv ofte for Michikao, så det er mitt gaming/nett navn. Det satte jeg sammen av ordet Michi som betyr road, Ichi betyr 1, Kao var noe jeg bare la til fordi jeg syntest det hørtes kult ut med Michikao. Så navnet for meg betyr, at uansett hvor vanskelig man har det så finnest det alltid en vei videre. Man må bare finne den ene rette veien som vil føre deg til lykke, og med hardt arbeid så kommer man seg alltid dit man vil i livet.  Michikao ~ The road to happiness

  • Navn: Henrik Marthinsen
  • Alder: 23
  • Hobby: Tegne, Reise
  • Gamer: League of Legends, Guild Wars 2, World of Warcraft, Overwatch, Pokemon, Fire Emblem, The legend of Zelda.

 

 

  Jeg er å finne på diverse andre nettsider også: