Pokemon Moon/Sun

Forhåndsbestillte pokemon i fra Lefdal, vet ikke om jeg kommer til å gjør det flere ganger. Ikke fordi det var noe galt med dem, men fordi det tokk litt lengre tid en jeg hadde forventet. Så kommer bare ikke til å forhåndsbestille fra de. Pokemon det kom ut på onsdag 23.november å jeg fikk det ikke før i dag 28.november. Å når man gler seg så mye til å få tak i det nye spillet, så vil man selfølgelig ha det fortest mulig.

🎄 More Shopping! 🎄

fantastic beasts

Sist søndag (20.11) var jeg og søsteren (Maria) på kino får å se den såkalte nye harry potter filmen. Jeg personlig elsket den, men hadde sett en anmeldelse fra sånne film folk, som ikke var så veldig bra. Men hello, når tid er de noen gang fornøyd.


 

Funnet tyvgods

Snakk om de ranene som har skjedd her i det siste, jeg og søsteren (Carl) Var ute å gikk kveldstur med Neo. Vi hadde lommelykt å gikk oppover den gamle lekeplassen. Der ser jeg en refleks som reflekterer lyset fra lommelykten, som kommer i fra under et tre lengre oppe. Jeg må ned på bakken krype under et gjerdet og bak et tre, der ligger det en sekk. Den er ganske tung å den hadde ganske høy lyd. Det hørtes ut som det var en del tomme metal bokser eller noe lignendes oppi. Men det som var oppi var sølvtøy, smykker osv. Så da Var det rett hjem å ringe politiet. For dette var uten tvil tyvgods. (Dette var sist helg) (Innbrudd)

Rotte Attack

Det er ikke første gang det har skjedd at han angriper fjeset mitt, men denne gangen bet han meg. Man kan stikke fingrene inn i buret uten at han biter, å han biter aldri. Men når han går fritt å man sitter sån at han kan gå på deg. Da skjer det nesten hele tiden. Men kun fjeset.

#Rotte

🎄 Jule Shopping 🎄

Da nærme vi oss jul igjen, å på tide å handle julegaver enda en gang. Det kan vær så vannskelig å stressendes til tider. Ender alltid opp med flere ting til meg selv en julegaver, Whoops. Jeg kjøpte nye promarkers, jeg fant igjen den ravn pyntegjenstanden (Kremmerhuset) jeg ønsket meg til jul i fjor. Veldig overasket over å se noe de solgte for 1 år siden bli selgt igjen i år, fikk den for 150kr. Jeg kjøpte et par nye plagg med klær, Superman jule sweater i fra gamestop. Caps, bokse og vest i fra New yorker. Capsen ble basically gratis, pågrunn av -20%. Jeg kjøpte nose strips for å teste det ut, de funket ikke så bra. Det ble godteri i fra godteland siden der var også -20%. Jeg fant også uncharted 4 til kun 250kr på elkjøp, det er helt sykt siden alle andre plasser koster det jo 550kr.

Uken som var

Dagene har gått ganske fort i det siste. Har vært hos mamma i 1 uke nå. Har gamet en del bioshock, ferdig med 1-a og skal begynne på 2-a. På lørdag var jeg og Maria (søsteren) på kino og så Dr. Strange. Jeg likte den veldig godt, men så er jeg en veldig stor Marvel/Dc fan. Så skal veldig mye til for at jeg ikke liker filmene. Har vært 1 Marvel film jeg har vært sykt skuffet over. Og det var Fantastic 4 (den nye), det ble bare for dårlig. Jeg har kjøpt meg en ny genser, Star Wars genser i fra H&M. Jeg kjøpte siste halloween brusen som var igjen på butikken, og jeg har også klart å få tak i julelatten fra tine. Har faktisk sett etter den i god stund nå, bare sett den på statoil men det blir for dyrt.

Roy Cosplay (InProgress)

Jeg begynte på et cosplay prosjekt for ca 2 år siden, å jeg er ikke i nærheten av å bli ferdig med det engang. Men så har jeg heller ikke jobbet med det på sån ca 2 år. Men jeg tenkte å faktisk prøve å gjør det ferdig nå, så i løpet av neste år burde jeg ha det ferdig. Jeg mangler forsatt en del materiale for å kunne gjør det ferdig, og cosplay making er virkelig ikke en billig hobby. Det var heller ikke så veldig smart av meg å velge et så vanskeli kostyme, som mitt første. Karakteren jeg har valgt er Roy i fra Fire Emblem (Awakening), et av mine favoritt spill.


 


#Cosplay #fireemblem #roy #michikacosplay

Tegne Fredag #9 Doll

Er bare en plain blyant tegning for denne uken, kommer kansje med en mer komplett tegning om jeg velger å gjør noe mer. Jeg har tegnet en type broken doll, tatt litt innspirasjon i fra forskjellige ting.


#tegning #blyant #brokendoll #michikaoart

Bioshock

Jeg har endelig fått tak i Bioshock remastered til ps4. Jeg har allerede alle spillene til pc, så noen ville ha sagt det er bortkastet penger å kjøpe noe man allerede har. Men når man er stor fan så vil man alltid ha det som er nytt og bedre. Så nå skal kose meg med å spille igjenom hele serien i ett. Jeg får jo også alle DLC-ene med, som blir nytt for meg.


#ps4 #bioshock