Ålesund – Matfestival

Siden 2013 og frem til nå har jeg vært i Ålesund 1 gang. Det er litt rart å vær tilbake i gatene, man får liksom den skole følelsen igjen. Jeg gikk 4 år på VGS i byen, og har nesten ikke vært her siden. Men nå skal jeg jo starte på Akademiet igjen for å ta opp fag, så jeg faktisk kan få en fremtid. Jeg strøk i Norsk så det er faget som kommer først. Jeg fortjente ikke den stryken for å vær helt ærlig, men hva kan man gjør. Selv om man gjør sitt beste er det ikke alltid bra nokk. Uansett, jeg fant ut det var matfestival i Ålesund, jeg fant også Nikuman og Taiyaki som jeg bare måtte kjøpe, er noe av det beste jeg vet om. Savner Asia ekstremt mye nå. Ellers har det ikke skjedd så my, kjøpte no gull greier hos kremmerhuset, prøver å se expensive ut men i virkeligheten er det ikke sån.

Rosa Limmo action på Moa

TokyoTreat August

#Tokyotreat #candy #godteri

Latest buy

Litt sån random buys fra den siste måned, så alt er ikke kjøpt på en og samme dagen. Har kjøpt utrolig mye cosplay greier så er klar til å starte på mine nye prosjekter, venter forsatt noe greier i posten som kommer snart.

Wonder Woman Makeup

Så jeg har akkurat fått sett den nye Wonder Woman filmen på kino. Elsket filmen og ble veldig inspirert til å gjør wonder woman makeup, så jeg gikk for den mere  wonder woman i pop art style.

#wonderwoman #makeup #sminke #michikacosplay

Wonder Woman + Sjokolade

Kan si dette har vært en veldig bra dag, den startet med at jeg fikk besøk av ei vennine som akkurat har kommet hjem i fra Polen så ja jeg fikk ganske mye sjokkolade. Men det er favoritten min. Senere på dagen fikk jeg endelig sett Wonder Woman på kino, jeg kunne ha sett den tidligere men siden jeg jobber på kino så ventet jeg bare, siden jeg får se filmene gratis her. Den var utrolig bra, hadde store forventninger til den å den skuffet ikke.

Starfire

Starfire fra Teen Titans, jeg endte opp med å tegne henne 2 ganger fordi jeg hatet det første resultate. Slengte med bilde av det også så man kan sammenligne, jeg brukte virkelig ikke noe tid på det å det syns.

#fanart #starfire #teentitans #traditionalart #promarker #dccomics #michikaoart

Robin

Fanart av Robin fra DC comics

#Robin #fanart #traditilnalart #promarker #dccomics #michikaoart

Roy Mountain Shoot

Så jeg og en vennine gikk oppå toppen av fjellet som ligger like bak huset. Det var i hovedsakelig for å  ta cosplay bilder. Jeg kommer til å prøve igjen når jeg får med meg personen som eglenti skulle bli med, med pro camera. Men jeg ville ikke droppe turen, så vi dro fordeom å bare brukte det dritt camera jeg allerede har.  https://www.facebook.com/michikaocosplay/

#cosplay #fireemblemawakening #fireemblem #fireemblemcosplay #fireemblemroy #michikacosplay

 

Celica

Celica fanart fra Fire Emblem Echoes.

#fanart #traditionalart #fireemblem #promarker #michikaoart