Desert Voe Link

Har tegnet link i en av mine favoritt outfit i fra breath of the wild.


#breathofthewild #fanart #zelda #traditionalart #michikaoart

Return to Hyrule

Det begynner å bli en god stund siden sist nå, det siste dere hørte fra meg var når jeg var i byen for å hente min Nintendo Switch + Zelda. Så da forstår vi alle hva som har skjedd, nintendo har tatt i fra meg friheten. Jeg har ikke ord for hva bra dette spille eglenti er. Jeg har vært en stor zelda fan siden jeg fikk mitt aller første zelda til gameboy color, nemlig The Legend of Zelda Link’s Awakening. Jeg har spilt alle Zelda spillene og det er inngen som har skuffet meg. Det er selfølgelig noen av de som er bedre en de andre, men jeg kan bare si at Breath of the Wild scorer høyt hos meg. Jeg er nokk oppi over 100 timer på det allerede, å mange flere skal det bli. Jeg er ikke klar for å komme tilbake til virkeligheten helt ennå. Hyrule kaller på meg, så vi snakkes!


#thelegendofzelda #breathofthewild

 

Nintendo Switch Lansering

03.03.17

Gamestop Moa åpnet 1 time tidligere en vanlig, så altså klokken 09.00. Så det var tidlig opp for å komme seg til moa. Det var til å med kø, noe som det aldri er til vanlig. Vi fikk gratis drikke og godteri, og det var en fin lansering. Ble også gratis oppgradert til level 3. Vi skulle eglenti prøve frokost menyen hos McDonalds, men den eksisterte ikke. Så da ble det Bigbite, noe jeg ikke har spist på rundt 4 år.

Processed with VSCO with f2 preset
 


#Nintendo #Nintendoswitch #thelegendofzelda

Fosnavåg

Til Fosnavåg på Fjelltur.

Lillesøster 18-År

Dagen startet med å få kjøre til Ørsta, ca 45 minutter (1 vei). Er jeg klar for lappen, overhode ikke. Med lære vannsker å hvordan spørsmålene er satt opp, er det ekstremt vannskli for meg. Har tatt test etter test, å svarer feil på ting jeg eglenti kan, bare fordi svarene er så å si helt like. Nokk snakk om lappen, inngen bryr seg om det uansett. I dag er dagen den eldste lillesøsteren min blir 18-år. Synes jeg det er rart? Overhode ikke, jeg tenker ikke på alder. Samme jenta bare nye tall. Jeg og mamma dro på cafe og feiret bursdagen, uten bursdagsgbarnet. Syns den er helt innafor. Senere på kvelden ble det kinaresturanten (som vanlig) og familie filmkveld med godteri og snacks, med bursdagsbarnet.