FBM #9 Hong Kong

#HongKong

Jeg var i Hong Kong i 2014 sammen med en vennine, det ble litt en spontan tur. Vi fant ut sån 1-2 måneder før vi reiste at vi skulle reise en plass, vi søkte rundt på nette og vi endte opp med å reise til Hong Kong. Mest fordi jeg ville til Hong Kong, eller eglenti mest til Kina men samtidig til disney land så derfor Hong Kong. Korea er vel eglenti det landet utenom Japan jeg har aller mest lyst å reise til når vi snakke om Asia. Vi var i Hong Kong i ca 2 uker, det er en fantastisk by og anbefales å dra dit. Vi var også på en dagstur innom Macau, siden det ikke er så veldig langt unna. Vi var der under kineisk nyttår, som er grunnen til at vi reiste dit januar/februar. Det var Hestens år mens vi var der, så det var fult av heste statuer overalt.

Noen av tingene vi gjor når vi var i Hong Kong var alt fra shopping til å bare utforske områder. vi tokk “tram” opp til Victoria peak en av dagene, der finner man også madame tussau, og man får utsikt over hele byen. Vi var i Hong Kong Disneyland, gikk på hong kongs avenue of stars. Der man ser stjernene til alle de kjente skuespillerne osv. Hong Kong Ocean Park, hong kong science museum der vi var på en exhibition som het “Legends Of The Giant Dinosaurs”, fordi hvem sier nei til dinosaurer. Vi var oppi sky 100 som er Hong Kongs høyeste bygg. Vi tokk også verdens lengste utendørse rulletrap som befinner seg i Hong Kong. Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre 🙂

 


 Vi var så mye på Macdonalds at jeg kunne ha skrevet et egent innlegg om bare det. Det var macern til frokost, til middag og til kvelds nesten hver eneste dag i 2 uker. Det var forskjellig meny-er utifra hvilken tid på døgnet det var, frokost, vanlig og nattmeny. favoritten min var alltid å få på kvelden/natten. Det var wrap med ris og kylling, den var utrolig god. Hong Kong er også der jeg fikk smake MacDonalds sin eple pai for første gang. Elsker den, men den kan man også få kjøpt i norge nå. For en meny i Hong Kong kostet det rundt 35kr, eple paien var 5kr per stk.


#Kina #China #hongkong #ferie #macau

Halloween Makeup Practice #3


#halloween #sminke #halloweensminke #michikacosplay

Tegne Fredag #7 Janna

For denne uken har jeg tegnet Janna i fra League of Legends i sitt nye Star guardian outfit. Det ble veldig sendt, men jeg klarte å få noe ferdig for denne fredagen.


#janna #leagueoflegends #starguardian #game #fanart #tegning #promarkers  #michikaoart

Sykdom

Det har gått tilbake til å bli veldig lite blogging, jeg har ikke stoppet altså. Det har bare vært en utrolig tung uke med sykdom. Er forsatt ikke helt frisk, men frisk nokk til å endelig skrive litt. Så blir nokk (kanskje) normal blogging igjen fra fredagen, med tegne fredag. Siden sist jeg skrev noe så har jeg også farget håret fra blondt til Rødt.

Jeg har vel heller ikke nevnt at jeg har fått ny mobil, dette er en liten stund siden. Men jeg fikk mamma sin gammle mobil som er en Samsung Galaxy s6. Ekstremt mye bedre en den skrap greia jeg gikk rundt med. Så jeg har bestilt deksel til den som jeg har fått nå. En annen ting som jeg har bestilt er mer sminke som jeg skal bruke til mine halloween creations. Jeg hadde gjort så mye mer testing av sminke om det ikke hadde vært for at man følte seg så ille.

Processed with VSCO with f2 preset

Oslo! #3

Jeg har vært i Oslo igjen, men det var virkelig mye stress den her gangen. Vi (Jeg og en vennine) skulle ta toget til Oslo på torsdag, men det var selvfølgelig innstilt. Så jeg tokk å bestilte bussbiletter, men litt etter på jeg hadde gjort det ringte sykehuset å fortalte meg at timen min måtte utsettes fordi hun jeg skulle snakke med var syk. så nå satt jeg igjen med en reise jeg ikke kunne avbestille eller få pengene tilbake for. Men jeg ringte sykehuset opp igjen å sporte om de kunne fikse noe til meg alikavel, å det gikk vist fint. Så Oslo ble det. Det var også samme dagen jeg måtte avlive Frikkie, så det var en ganske mentalt challenging dag.


Bussen tokk 11 timer, og vi var i oslo ganske tidlig. Vi satte oss ned på starbucks å satt der i sån ca 2 timer før vi beveget oss videre. Det ble en del shopping før timen min, og det ble litt shopping etter timen min. Vi var innom Visage noe jeg hadde sett veldig frem til. Men de prisene er serriøst høye, så det er virkelig penger man må legge i det. Men jeg fikk kjøpt litt sminke, så gler meg til å få prøve det. Jeg var også innom dyrebutikken kjøpte en haug mye godis til Twitch, som han fortjener. Var også innom lush å kjøpte Lord of Misrule såpen, elsker den grønnfargen den har.

Vi overnattet hos en annen vennine som bor på Ås. Vi var å bestilte kebab pizza med fries oppå toppen, noe som var utrolig godt. Den spiste vi mens vi så på en av disney klassikerne, Beauty and the Beast. Vi ble desverre ikke så lenge siden vi måtte ta et tog hjem som gikk ganske tidlig. Vi kom oss heller ikke inn igjen til Oslo så vi måtte ta flybussen til Flyplassen kl 6.37 om morgenen. Å vente på toget vårt der, som gikk fra oslo 08.03. Vi kom oss hjem til slutt, å det har vært både en fantastisk tur og veldig stressful tur.


 


 


#Kryolan #Bennye #nile #sminke #lush

FBM #8 Tokyo

#TOKYO

Dette er en av mine beste minner, fra den tiden jeg var i Japan sammen med en vennine. Dette var i 2012 og det var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg har sykt lyst å reise tilbake eller flytte dit, det er enda en drøm jeg har. Jeg tokk langt over 1000 bilder når jeg var der, så får prøve å minimmere det kraftig. For vis ikke blir dette et sykt langt innlegg.

Vi reiste med det russiske flyselskapet Aeroflot, personlig så likte jeg veldig godt dette selskapet og maten den var god. Vi hadde lest litt rundt på nette før vi reiste. Å vi kom over mye negativt som hadde blitt skreve om de. Når vi reiser så pleier vi alltid å ta toget til Oslo, sparer faktisk et par 1000 bare på det. Er ganske dyrt å reise i fra Ålesund. Så vi tokk toget til Oslo lufthavn, fly derifra til Russland/Moscow og derifra til Tokyo/Narita.


Vi var fremme i Tokyo på kveldstid, men vi for forsatt ut for å utforske byen. Vi dro til Pokemon centeret  siden jeg var super gira på å dra dit først. Vi kunne se Tokyo Tower på vei til Pokemon centere så vi bestemte oss for å dra dit etterpå, bare for å se. Vi var i Japan i nesten 3 uker, så vi fikk sett og gjort ganske mye. Mine favoritt steder i Japan er Harajuku, Akihabara og Tokyo Disney Land. vi var også innom Ginza, Ueno, Shibuay, Shinjuku, Odaiba osv. Vi var innom Ueno zoo, disney land, tokyo tower, tokyo skytree (under åpningen). Vi var på en del forskjellige templer også, Meiji Shrine, Senjoji Temple, Zojoji Temple. Å noen til jeg ikke kan navnene på.

#Tokyo #Japan #ferie #2012 #by

RIP Frikkie <3

Det er en stund siden sist nå, det har vært så mye som har skjedd at jeg verken har hat tid eller lyst til å prøve å blogge. Ene rotten min har ikke hat det så bra i det siste så jeg tokk den med til dyrlegen for å få han sjekket. Men det var inngenting de kunne gjør for å hjelpe en å avlive han. Frikke hadde nemmlig en svulst som hadde sprukket, som også hadde begynt å rotne. Noe som er helt forferdelig, så nå er Twitch helt alene. Det er så trist å tenke på at, de 2 som ikke har vært fra hverandre noen gang siden fødsel. De sov alltid sammen, og de var alltid sammen. Men det er ikke sån lengre nå, det kom så brått på. Frikke du er høyt savnet. <3

Frikkie: 27.10.14-13.10.16

video:20160814083737
#Hetterotte #Rotter #kjæledyr #gnager

Halloween Makeup Practice #2

Her er enda mer halloween sminke test. Det nærmer seg nå og har forsatt ikke bestemt meg for hva jeg skal kle meg ut som på halloween, men blir sikkert bare noe facepaint opplegg. Så jeg får forsette med å prøve meg frem.

#halloween #sminke #halloweensminke #michikacosplay

Shopping tur til Moa

Var på moa i dag (Lørdag) med pappa, så da blir det sån at man må springe over hele moa for å finne det man skal ha. Så jeg og Maria var å sprang over hele moa. Så fant meg en ny sekk, har sett etter en ny sekk i ganske lang tid nå, men eglenti ikke funnet noe jeg liker. Men fant denne her som var ganske enkel da, på New yorker for 175kr. Jeg dro også på nille for å kjøpe mer tegne ark, og billig sminke. Men etter jeg var der dro vi innom hobby/bok butikken å der fant jeg litt mer pro sminke. Et merke jeg selv aldri har hørt om men ser ut som det er bra i soffal. Har veldig lyst å prøve Kryolan eller Mehron sminken, men inngen av de sidene sender til norge desverre. Jeg var også innom H&M for å kjøpe sminke brushes, og kjøpte billig eye shadow i samme slengen.

SAMSUNG CSC

Tegne Fredag #6 Soraka

Soraka i fra League of Legends

SAMSUNG CSC
#Soraka #leagueoflegends #fanart #art #tegning #promarkers #healer #support