31 days of Makeup Week 4 (Final)

Jeg er har faktisk klart å fullført å er nå ferdig med å poste 1 makeuplook hverdag i 31 dager. Det var både artig og ganske stress, noen dager ble mye bedre en andre. Jeg kommer nokk til å gjøre dette neste år også. Jeg har også noen planer i juletider så se frem til det. Men helt til slutt så vil jeg takke alle som har motivert meg å skrevet mye hyggelig.

video:Halloween Makeup 2017

20171006_222639

#halloween2017 #halloween #makeup #halloween2017look #michikacosplay

Stop A Douchbag

Jeg kom over denne Youtube kanalen som heter “Stop A Douchbag”, jeg har sett video etter video å må si jeg elsker dem. Det er en gjeng med aktivister som går rundt i Moska/Russland å stopper, ja rett og slett dritsekker. Noe man fort legger merke til er alle som kjører på fortaue og parkerer i kjøre banene, forstår ikke helt hvordan folk tennker at dette er ok. Noen mener også at disse aktivistene har rett holdning men at utførelsen ikke er ok. Jeg personlig syns de de gjør er helt innafor. De startert alltid med å spørr folk pent om å flytte seg, noen er hyggelige å flytter på seg mens andre ber om bråk. Det er de gangene folk ber om bråk det kan bli litt stygt. Men for det meste henger Aktivistene svære klistermerke på bilene, det er dette folk reagerer svært på. Hva mener du?

OEWDt1XIsZg
(En litt gammlere video, men må si den fikk meg til å le)

31 days of Makeup Week 3

#halloween2017 #halloween #makeup #halloween2017look #michikacosplay

Collector’s Edition Destiny 2

Destiny 2 ble nesten 2 dager forsinket for meg, men endte opp med å få 100kr i avslag pga forsinkelse. Jeg kommer inn på Gamestop med en gym bag å tenker oppi her skal jeg ha Destiny. Damen på gamestop gikk på bakrommet å dro frem en ekstremt svær eske. Viste den var svær, men hadde inngen anelse at den skulle vær så stor. De hadde ikke engang store nokk poser. Så slet meg avgårde til trening med en pose som revnet ganske så fort.

Desucon Cosplay & Japan/ Oslo

TokyoTreat October

Vanilla Pumpkin

Jeg kjøpte hele Body Shop sin Fall Collection, Vanilla Pumpkin. Personlig er jeg en fan av denne collection. Men jeg må si jeg ikke er noe fan av dusj såpen, den lukter ikke noe godt. Hånd kremen og kropps kremen derimot, lukter helt fantastisk. Den lukter veldig som parfymert vanilje, veldig sterkt med andre ord.

#thebodyshop

31 days of Makeup Week 2

#Halloween #Halloween2017 #makeup #sminke #halloween2017look #michikacosplay

Inktober week 2

#inktober2017 #inktober #art #traditionalart